Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
kardeşim o kadar pingin var diye geçmiş olsun dedim tamam böyle kalsın İnşallahNays post kasma yöntemi
turk telekom al bence benım ping 1birsey sorucam ttnet kullanıyorum ve türkçell aliyimi sizce eyer kötü yorum ise düzenleyim merak ediyorum
ttnet saten var türkcell ile değistiriyimidiye sordumturk telekom al bence benım ping 1
La açalı 1 hafta oldu kota ne ara dolarkota dolmuş olmasın veya wifiye bağlanan kişilerden kaynaklıda olabılır.
Fazla bir şey indirmişsindir diye sordum onu wifidende olabılır bağlananlar fazlaysa kastırır.La açalı 1 hafta oldu kota ne ara dolar
Açtığımdan beri 15 gb girdi bi oyun içinFazla bir şey indirmişsindir diye sordum onu wifidende olabılır bağlananlar fazlaysa kastırır.
o düzelir bende oyun ındırınce 4-10 gb felan internet yavaslıyor ama gene duzelıyor kısa sürede sendede duzelır ınsAçtığımdan beri 15 gb girdi bi oyun için
Duzeldi zaten şükür yoksa bu monitörü kırıcaktım zor tuttum sinirdeno düzelir bende oyun ındırınce 4-10 gb felan internet yavaslıyor ama gene duzelıyor kısa sürede sendede duzelır ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?