kendim açıp temizliyorum termal macununu 2 3 ayda bir değiştiriyorum fakat değişen birşey yok ve ısınmaya gelirsek ısınıyorda öncedende ısınıyordu bu bir kaç aydır fan durduk yere hızlanıyor ve oyun oynarken cpu gpu bellek ve ya disk kullanımlarında göze batacak kadar değişim olmuyor fakat pubg mobil oynarken 58 59 fpslerden bi anda 20 30 hatta 5 fps kadar düşüyorKardsm bazen ıcını temızletmen gerekıor ondanda cok kasıor laptop cok ısınıyormu pekı
hepsi güncellekran kartı ve diğer güncellemeleri yap windows güncellemerleri kesinlikle unutma
temp klasörüm bo boş her gün düzenli olarak temizliyorumbilgisayarda yer kaplayan gereksiz temp gibi dosyaların içindeki ögeleri siliniz temp gibi 2-3 dosya çalıştıra yazınca çıkıyor googledan tam isimlerine bakabilirsin onlarda baya yer kaplıyor çöp dosya derler bunlara
dediğim gibi 2 3 ayda bir değiştiriyorumİşlemcinin termal macununu felan sıkıyormusun ısınmadan dolayı olabilir ?
knk normalde 4 ile 6 ay arası öneriliyor fakat ben 2 3 ayda bir yapıyom zaten geçen ay yaptımKnk Termal Macun Ve Temizlik Gerekli Bunları 1 Ayda Yaparsan Laptop Baya Hızlanır
şuan kullandığım sistemde gereksiz herşey kapalı modifiyeli sistem kullanıyorumhocam şeye de bakabilir misin, windows search baya bi cpu kullanıyordu , benimde arada donuyo böyle saniyelik sonra eski haline dönüyordu , internette var onun nasıl kapatılacağı bir bak istersen
ısınmadan kaynaklanıyor amabi türlü çözümbulamadımSıcaklık değerleri nedir? Isınmalarda donma gibi olaylar da olabiliyor.
macun alıcam denicemben de casper kullanıyorum fanları temizleyip termal macunu yenilemelisin bilgisayar baya bi kendine gelecektir bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?