dinliyeceğim seniprogam olarak
ccleaner
glary utilities
purera
bilgisayarını çok rahatlatacak denemelisin.
temızlersen duzelır guzel bır bakım yapman lazım kasmaması ıcın az da olsa guzel bılgısıyarınBeyler bende casper nb 15.6 laptob var önceden oyunlarda kasmıyordu fakat şimdi oyunlarda kasıyor ssd aldım 3.1 sn de açılıyor fakat oyunlarda bi anda coşuyor anlatamam nasıl kastığını özelliklerini yazım
işlemci
intel i7-4712mq 2.3 ghz 8 çekirdekli
ekran kartı
2gb nvida gt840
1 tb hdd ve 256 gb da toshiba ssd takılı
ram
8+2 gb ddr3 ram
bilgisayarımın rahatlaması için ne öneriyorsunuz
anlamadım ki acaba darboğaz mı yapıyortemızlersen duzelır guzel bır bakım yapman lazım kasmaması ıcın az da olsa guzel bılgısıyarın
İstersen bır bılgısıyarcıya kotu bılgısıyarımı temızletmek ıstıyorum dersen 30 40 cıvarı bır mıktara guzel temızlıyorsun cok faydasını gorrsun ekstra olarak bırde formatlarsan pc yı rahatlaranlamadım ki acaba darboğaz mı yapıyor
sıkıntıda o bilgisayarcıya temizletmeye verdikden sonra bılgısayar aptallaştı kasmaya başladıİstersen bır bılgısıyarcıya kotu bılgısıyarımı temızletmek ıstıyorum dersen 30 40 cıvarı bır mıktara guzel temızlıyorsun cok faydasını gorrsun ekstra olarak bırde formatlarsan pc yı rahatlar
instagram fılan varsa atarsan yarrdım edebılırımsıkıntıda o bilgisayarcıya temizletmeye verdikden sonra bılgısayar aptallaştı kasmaya başladı
dostum kaç kere sıfırladımsıfırla ve yotubeden vıeo ızle
Sproltisinstagram fılan varsa atarsan yarrdım edebılırım
yükledim bakacamsmart game booster diye bir uygulama indir harika bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?