Laptop almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Laptop almak istiyorum, hp bütçeye görd bir bilgisayar buldum ama hp pc ler çok ısınıyor diyorlar, kullananınız var mı ya da önerir misiniz?

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
hocam ben hp kullanıyorum. henüz öyle bir sorunla karşılaşmadım

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hp laptopların ısındığı bir söylentiden ibaret eğer ucuz modellerden kaçınırsanız nabza göre şerbet veriyorlar.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hp nin gaming laptop tarzı olanlarda kullandım sıkıntı görmedim fakat alcağın seriye bağlı ne kadar ekmek o kadar köfte

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum şuan piyasaya hakim değilim ama arabada nasıl mercedes tanksa laptopta da bana göre lenovo bi düşün derim

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valla bende Hp Kullanıyorum 1,5 yıldır Laptopu Yaklaşık nasıl diyim 1 gün fln açık kalırsa yada çook fazla oyun oynarsan benim gibi bazen patlıycak giibi ısınabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
lenova bilgisayarları ıyıdır bakman tavsıye ederım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
laptop kullanıcaları bence ısınma sorunu olmasa bile iyi bir soğutucu almalı

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
HP nin dv-6 serisi çok ısınıyor. Havalandırması yetmiyor, fanı da küçük ve içerideki ısıyı hızlı atamıyor. Bende 6020et modeli var DV serisinin, çok ısınıyor. Ama ben vakumlu soğutucu kullanıyorum. Çok faydasını gördüm. Stand soğtuculardan çok daha iyi performansı. Herkese tavsiye ederim.

Laptop modeli olarak da, oyun için alınacaksa Asus ROG serisi gayet güzel. Monster ın i5 modelleri de alınabilir. Daha düşük bütçeler için Acer ın giriş üstü veya orta seviye modellerini tavsiye edebilirim. Bütçe olarak net rakam yazmadığı için biraz afaki oldu tavsiyelerim ama net rakam olursa, ona göre de tavsiye edebilirim.

(Asus ROG kullanıyorum şu anda, Acer da kullandım. Monster ı da kardeşim kullandı. Kendi tecrübelerimden bu markaları tavsiye ettim. Tabiki her markanın farklı modelleri farklı tecrübeler verebilir.)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
masaüstü daha iyi daha ucuz masasüstü öneririm

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hp almanı önermiyorum asus almalısın bence

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ben lenova ideapad l340 kullanıyorum çok memnunum hep lenova kullandım bi incele istersen

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bütcen iyi ise asus almaya bak , diğer türlü monsterin sitesinden özelleştirip almalısın sonuçta profesyonel oyuncu değiliz hiçbirimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...