dostum sadece 1 tane kalmış yerinde olsam bütçen varsa anında alırdımMerhabalar ben 1 ay sonra ingiltereye dönüyorum ve oraya dönünce kendime bir laptop almak istiyorum çünkü taşıyabiliyorum ve işime yarıyor onun için bu sistemi düşündüm yorumlayabilir misiniz? pek anlamıyorum ama bunu seçtim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşa bende katılıyorum pek tavsiye etmemMerhabalar ben 1 ay sonra ingiltereye dönüyorum ve oraya dönünce kendime bir laptop almak istiyorum çünkü taşıyabiliyorum ve işime yarıyor onun için bu sistemi düşündüm yorumlayabilir misiniz? pek anlamıyorum ama bunu seçtim.
sebebi nedir dostum her oyunu açabilecek kapasitede bir bilgisayar bu?kanka yani oyun oynamak için alıcaksan eğer kendi görüşüm tavsiye etmem.
Ryzen 9-5900HX + RTX 3080 üstüne 300hz monitörü var dostum valo cs gibi fps oyunlarında 300+ fps zaten alacaktır çok fazla işlemci yükü binen oyunlarda maksimum hararet yapar ama rahat rahat oynar yani bu pcyle mining bile yapılır neye dayanarak böyle dediniz anlam veremedimArkadaşa bende katılıyorum pek tavsiye etmem
Hocam ryzen işlemcim var pc boş çalışırken bile 70 dereceyi buluyor oyuna girince zaten 90 derece oluyor aşırı ısınma sebebiylre söyledim. TeşekkürlerRyzen 9-5900HX + RTX 3080 üstüne 300hz monitörü var dostum valo cs gibi fps oyunlarında 300+ fps zaten alacaktır çok fazla işlemci yükü binen oyunlarda maksimum hararet yapar ama rahat rahat oynar yani bu pcyle mining bile yapılır neye dayanarak böyle dediniz anlam veremedim
Hoşuma gitti MSI bile düşünmüştüm ama asus rog strix seviyorum ve hoşuma gidiyor ve bütçeside tam bana uygunRyzen 9-5900HX + RTX 3080 üstüne 300hz monitörü var dostum valo cs gibi fps oyunlarında 300+ fps zaten alacaktır çok fazla işlemci yükü binen oyunlarda maksimum hararet yapar ama rahat rahat oynar yani bu pcyle mining bile yapılır neye dayanarak böyle dediniz anlam veremedim
fan ayarlarından hızlarını yükselttiği gibi ısınma minimuma düşecektir dostum .Hocam ryzen işlemcim var pc boş çalışırken bile 70 dereceyi buluyor oyuna girince zaten 90 derece oluyor aşırı ısınma sebebiylre söyledim. Teşekkürler
lenova harici iyidir hocamMerhabalar ben 1 ay sonra ingiltereye dönüyorum ve oraya dönünce kendime bir laptop almak istiyorum çünkü taşıyabiliyorum ve işime yarıyor onun için bu sistemi düşündüm yorumlayabilir misiniz? pek anlamıyorum ama bunu seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?