Onaylı Üye
Peki dostum hdd bitti ise tamir fiyatı değiştirme ne kadardır bir bilgin var mı?Donanimsal olarak hdd bitmistir dostum hdd den garip sesler duyuyorsan okuma ve yazmada hddin gitmiştir hdd sağlık programları var onlarla hdd ömrünü bir ölc derim
♦♥♥♥♦
Yenisini alnam gerekir bilgisayarciya taktırırsantakma bedeli 50 tl ister dostum kendin alıp takarsan daha iyi olur alacağın hdd ye baglı ana senin ssd almanı tavsiye ederimPeki dostum hdd bitti ise tamir fiyatı değiştirme ne kadardır bir bilgin var mı?
hdd de srun olabilir büyük ihimal en iyisi bir bilgisayarcıya götürmen dah sağlıkoı olurSelam arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşlar laptopumda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazısıyla mavi ekran geliyor youtubeda her yolu denememe ve format atmama rağmen çözülmüyor işi ilginç yanı şu laptop sabit bir konumda durursa çalışıyor yalnız hafif bir kıpırdamada aynı hatayı alıyorum bunun çözümü veya sorunu nedir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim NOT(yardımcı olmayan boş yorumlar yazmayın lütfen)
Tavsiyen için teşekkür ederim daha önce hdd değişiklik yaptılar hemde iki sefer aldığım yerde verdim tamire yine aynı sorun başıma geldi gerçekten laptop aldığım yerde böyle saçma sapan tamir işleri oluyorsa diğer yerlere nasıl güvenicezYenisini alnam gerekir bilgisayarciya taktırırsantakma bedeli 50 tl ister dostum kendin alıp takarsan daha iyi olur alacağın hdd ye baglı ana senin ssd almanı tavsiye ederim
♦♥♥♥♦
Valla sıkıldım bu laptopdan her zaman bir tamir birde aldığım yer yapıyor iyi malzemeleri çalıyor yerine idareten malzeme takıyor şu dolar kuru çok yüksek olmasa masaüstü alcam ama herşey ateş pahasıhdd eskidi reis bi ssd tak ona sistemi kur o hdd yide d olarak kullan
bence internetten araştırarak işlerini kendin gör başkasına emanet etmeValla sıkıldım bu laptopdan her zaman bir tamir birde aldığım yer yapıyor iyi malzemeleri çalıyor yerine idareten malzeme takıyor şu dolar kuru çok yüksek olmasa masaüstü alcam ama herşey ateş pahası
1: bilgisayarın çok ısınmış olabilir ve işlemcisi çok ısındında mavi ekran verirSelam arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşlar laptopumda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazısıyla mavi ekran geliyor youtubeda her yolu denememe ve format atmama rağmen çözülmüyor işi ilginç yanı şu laptop sabit bir konumda durursa çalışıyor yalnız hafif bir kıpırdamada aynı hatayı alıyorum bunun çözümü veya sorunu nedir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim NOT(yardımcı olmayan boş yorumlar yazmayın lütfen)
Her işi kendin yapamıyorsun ustası değilsin maalesef bazen müsait olmuyorsun bir sorunun ortaya çıkıyor ilgilenemiyorsun laptopuda başka bilgisayarcıya vermedim aldığım yer gelmiş 4 gb nvidia geforce gtx950 ekran kartı vardı tamire gitti geldi intel hd graphics520 dönmüş bu yaptıkları iş sence ahlaklı mı yani?bence internetten araştırarak işlerini kendin gör başkasına emanet etme
Pc yi söküp ekipmanları değiştirmek alet edevat ve el emeği ister . el becerisi yoksa pc çöp olur kalırbence internetten araştırarak işlerini kendin gör başkasına emanet etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?