Çözüldü Laptop Bir Anda Kapandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Monster Notebook kullanıyorum, laptopu her zamanki gibi açtım ve 5 saniye sonra kapandı. Tekrar açtığımda ise, fixing C: stage 1-2-3 falan diye birşeyler yazdı, dosyaları fixledi sanırım ve en sonda da kontrol etti, bilgisayar açıldı ve açıldığında da şarjı bir anda 0'a inmişti. Oysa ki bilgisayarı şarjı 100 iken kapadım ve hiçte açmadım. Geceleri fişten çekiyorum, fakat kapalı iken hiçbir zaman 0a düşmez, hatta 100de kalır. Az önce ne olduğunu merak ediyorum sadece? Bu sorun ya da sorun olmayan şey ne zaman olur ve tehlike arz eder mi?

Çözüm
Geçmıs olsun kardesım. bır anda bıos ılk ayarlarına donup sıfırlamıs olabılır yada şase yapmıs olabılır. yenıden sarj edıp kapat ac deneme yap durum ne olacak
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Geçmıs olsun kardesım. bır anda bıos ılk ayarlarına donup sıfırlamıs olabılır yada şase yapmıs olabılır. yenıden sarj edıp kapat ac deneme yap durum ne olacak

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yok şuan sağlam ssd health kontrolcüleri ile de kontrol ettim sıkıntı yok, bir an endişelendim kaç yıldır pc kullanıyorum ilk defa böyle birşey oldu. Sanırım windows bir anda düzgün kapatılmadı kapatılmadığı için de dosyaları kontrol etti, şuanlık bir sorun yok gibi görünüyor sadece neden olduğunu merak ettim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşın da yazdığı gibi şase yapmış olabilir, yüksel voltaj dalgalanmasından da meydana gelebiliyor bu tür arızalar.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yüksek ihtimal sıcaklık olabilir. MSI Afterburner ile kontrol ettiniz mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Daha sonrasında tekrarladı mı hocam bana da düzgün kapatılmadığı için sorun yarattı gibi geldi.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ani elektrik gidip gelmeler gibi sorunlar oldu mu veya yüksek sıcaklığa sokacak oyunlar vs oynadın mı anakarta zarar vermiş olabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...