İçini açıp bir Termal macununa bak. Fan konusuna gelirsek fanlarındaki tozları temizle düzelir birşeyi kalmaz olmadı Flash bellek ile format atMerhabalar bilgisayarım 4 5 yıllık laptop 2 3 saatdan fazla çalışınca fan sesi çoğalıyor bunun için ne yapabiliriz ve LOL oynarken drake girdiğimde fps düşüşü yaşıyorum normal oyun halinde 120 sabit denebilir drakede olay oluyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
bilgisayarını komple temizlikten geçir özellikle fanları temizle sonrada işlemcinin macununu yenile sorunun çözülürMerhabalar bilgisayarım 4 5 yıllık laptop 2 3 saatdan fazla çalışınca fan sesi çoğalıyor bunun için ne yapabiliriz ve LOL oynarken drake girdiğimde fps düşüşü yaşıyorum normal oyun halinde 120 sabit denebilir drakede olay oluyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
hiç bilgin yoksa elini bile sürme derim bilen birine temizlettirÇok teşekkür ederim herkes aynı fikirde arka kapağı açarım da içinden bişiyleri felan yanlışlıkla bozarım belli olmaz bana garanti bilgisayarcıya baktırmak çok teşekkürler iyi formlar.
içi tozlanmıştır içini güzelde temizle ve bilgisiyarındaki boş programları kaldır pcni düzenle.Merhabalar bilgisayarım 4 5 yıllık laptop 2 3 saatdan fazla çalışınca fan sesi çoğalıyor bunun için ne yapabiliriz ve LOL oynarken drake girdiğimde fps düşüşü yaşıyorum normal oyun halinde 120 sabit denebilir drakede olay oluyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
everyone on the forum gave the same reaction i will try it thank youHave you tried cleaning and putting a thermal paste of ata conductivity?
Nasıl yani hocam turbo mod derken windows 11 kullanıyorum bunu yapmak istiyorum biraz aydınlatırmısınBilgisayarcıya git bilgisayarı temizlet bide fpsini kısıtla bilgisayarın turbo modunu kapat bilgisayarın hep sabit çalışsın bu sayede bilgisayarın ısınmasını ve dropları önlersin ayrıca fan seside bilgisayar ısındığı için yükseliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?