Çözüldü Laptop fan sesi bir süre sonra çoğalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar bilgisayarım 4 5 yıllık laptop 2 3 saatdan fazla çalışınca fan sesi çoğalıyor bunun için ne yapabiliriz ve LOL oynarken drake girdiğimde fps düşüşü yaşıyorum normal oyun halinde 120 sabit denebilir drakede olay oluyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Oyun oynamak için masaüstü tercih etmelisin Kardeşim karışmak gibi olmasın ama. Hiçbir laptopla deskop performansı alamassın bu 1. 2. side zaman geçtikçe laptoplarda bu şekilde donmalar yavaşlamalar daha çok yaşarsın. Sorununa gelincede ısınma sorunu oldugu çok belli. Anlıyosan aç içini termal acunlarını yenile fanını temizle . Hatta imkanın varsa bide format at. Anlamıyosan da bi bilgisayarcıda bakım yaptır.
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Nasıl yani hocam turbo mod derken windows 11 kullanıyorum bunu yapmak istiyorum biraz aydınlatırmısın
hocam şöyle açıkliyim turbo mod bilgisayarın elinden gelen tüm performansı sergilemesidir e buda bilgisayarın çok hızlı ısınmasına ve yorulmasına sebep olur turbo modu kapatmak ve fps droplarını önlemek için ben "Throttle Stop" kullanıyorum ben indir ve ayarlarına youtubeden bak kafana göre ayar yapma bilgisayarı bozabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam fanları temizle, termal macun yenile ayrıca laptop fanlarını belli aralıklarla yağlamak gerekiyor, aklınızda bulunsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...