Laptop harici ekran kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle iyi geceler Bir sorum var laptop bilgisayarım performans konusunda yetersiz bende youtubede bir video gördüm kendi laptopuna harici ekran kartı takmıştı nasıl yapılır diye baktım fakat yeterli bilgi bulamadım ürünleri buldum adam ekran kartı (Mini PCI-E) ve power supply kullanıyor wifi yerine PCI-E bağlıyor sonra power supply bağlıyor ve ekran kartı çalışıyor fakat işlemci uyumu nasıl olur hangi ekran kartını almalıyım o konu hakkıdna hiçbir fikrim yok uyumlu olur mu yardım edebilecek birileri varsa bekliyorum

Üye
5 HİZMET YILI
burda en önemlisi güç kaynağın ve işlemcin yazarsan cevaplayabilirim

Üye
5 HİZMET YILI
işlemci

35 W güç kaynağını öğren ona göre ekran kartı ekleyebilirsin ama güncel ekran kartlarında darboğaz yapar gibi duruyor 1050 mini tek fan alınabilir kendisi 75W

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum ben o işlere giriştiğim için seni uyarmak istedim sakın girişme evet çalışıyor fps yükseliyor falan ama verilecek rakamlar değil ve daha düşük performans alıyorsun pcye takılı olmadığından. Sana tavsiyem mxm destekliyse ekran kartı değiş değilse mxm destekli al yükseltirsin hem ilerde. O harici ekran kartını takarsan masaüstü oluyor zaten masaüstü al :)
vereceğin fiyat zaten 7-8k yı bulur o sistemle ve evet 2080 ti takarsan kaldırmaz işlemcin. Geforce now kullan rtx desteğini bu kadar istiyorsan.

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Harici ekran kartına vereceğin parayı şuan ki laptop'unu satarak ucuz ve kaliteli bir sistem alabilirsin.
Bir çok marka bulunuyor sana tavsiyem Monster Bilgisayar olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum laptop işlemcin ve ramin çok önemli böyle durumda ayrıca ekstra bir powersupply bağlaman gerekecek(sadece ekran kartı için)Yapacagın masrafa değmez işlemcin çok eski.

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şu aralar idare etmeye çalış bence kardeşim piyasa karışık dolar hafif düşüyor gibi ama belli olmaz o yüzden biraz bekle bakalım ne olacak ona göre halledersin işini.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bunlarla uğraşma hem zaman hem para kaybı olur bir tane masa üstü al keyfine bak tabi bütçen varsa

novicecoder
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
en iyisi sen laptopu sat pc topla daha iyi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
en iyi yapacagın şey alıcaksın birtane monster nootbook keyfine bakıcan ne gerek var bunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...