Evet değiştirilebiliyorlar.laptopların ekran kartı mı değişiyor hocam ben mi yanlış anladım
Lenovo 700 kullanıyordum hocam ben gittim sordum ekran kartı değişikliği gibi bişey var mı diye laptolparın ekran kartı değişmez demişlerdi banaEvet değiştirilebiliyorlar.
Kablo ile yapıyorlar bazıları bunu ama riskli iş.
Bazende anakart üzerinden.
Eğer marka model söylersen yardımcı olabilirim.![]()
İsterseniz farklı forumlara youtube videolarına bakabilirsiniz sorduğunuz adam risk almamak için ya da uğraşmamak için demiştir.Lenovo 700 kullanıyordum hocam ben gittim sordum ekran kartı değişikliği gibi bişey var mı diye laptolparın ekran kartı değişmez demişlerdi bana
dediğin gibi olabilir hocam araştırıcam biraz belki yaparım memnunum pc den ama ekran kartım düşük kalıyorİsterseniz farklı forumlara youtube videolarına bakabilirsiniz sorduğunuz adam risk almamak için ya da uğraşmamak için demiştir.
Evet aynısı bendede olduğu için yazdım bende oluyor diye düşünüyorum belki yanlış biliyordumdurdediğin gibi olabilir hocam araştırıcam biraz belki yaparım memnunum pc den ama ekran kartım düşük kalıyor
Merhaba hd graphics ekran kartı değil sanırsam işlemci ile gelen bir donanım diye biliyorum.benim pc de hd grapics 5000 var ve iyi
amd alınmaz aga üstüne biraz daha koyup intel almak daha mantıklıTam olarak öneremem ama amd ekran kartları fiyatlarına göre yükesk performans veriyor düşük bütçe için.
Hocam ekran kartı diyor D:amd alınmaz aga üstüne biraz daha koyup intel almak daha mantıklı