Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Msı Afterburner'i indirdim ama doğrusunu mu indirmişim kardeşimKnk Msı Fan Kontrol İndir Kullanıyorum Tavsiye Ederim
Hangisini İndirdiğini Bilmiyorum Ss Fln Atabiliyorsan AtMsı Afterburner'i indirdim ama doğrusunu mu indirmişim kardeşim
Hangisini İndirdiğini Bilmiyorum Ss Fln Atabiliyorsan At
tamam kardeşim, teşekkür ederim ilgi ve alakan içinBu Program İyidir Ama Sen Yine Lap Top Isınıyorsa Onun 1-2 Tekniğ Var Youtube Bakarak Öğrenebilirsin
bunu masaüstü bilgisayarda kullanabilir miyizNotebook Fan Control adlı uygulamayı kullanıyorum. Fanlarını % olarak ayarlayabiliyorsun sitede konusu var. https://memoryhackers.org/konular/ntfc-ile-oyunlarda-fps-arttirma-ve-fan-hiz-kontrolu.108887/ indirme linki eski sanırım. yenisi de şurda :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkli dosyayı görüntüle 70892
setup.exe sini kurabilsin. Kurduktan sonraki adımları da verdiğim ilk linkten takip edebilirsin.
Notebook'lar için kullanılıyor diye biliyorum masaüstü için bilgim yok fakat deneyebilirsin. Verdiğim ilk linke baktıysan şöyle bir olay var, config kısmından kendi modelini buluyorsun. bulamazsan cmd den aratıp sana en yakın olan modelin cfgsini aktif ediyorsun. programı indirip sana en yakın olanı bulup denersen çalışabilirbunu masaüstü bilgisayarda kullanabilir miyiz
teşekkür ederim deneyip size yazarımNotebook'lar için kullanılıyor diye biliyorum masaüstü için bilgim yok fakat deneyebilirsin. Verdiğim ilk linke baktıysan şöyle bir olay var, config kısmından kendi modelini buluyorsun. bulamazsan cmd den aratıp sana en yakın olan modelin cfgsini aktif ediyorsun. programı indirip sana en yakın olanı bulup denersen çalışabilir
msi afterburner hepsinde çalışıyor diye biliyorumMasaustu bilgisayar icin calisan fan control biliyorsaniz soyleyebilir misiniz?
speed fan var bildigim reis onuda arkadaşım kullanıyordu ordan duydum incelemeni tavsiye ederim denemelisinBilgisayarım Abra A5 V16.6.3 15.6" fanının en doğru şekilde çalışmasını istiyorum. Kendi uygulaması mevcut Control Center diye fakat Control Center'dan daha iyi bir şekilde fanımı yönetecek bir uygulama var mı?
MSI Afterburner.Masaustu bilgisayar icin calisan fan control biliyorsaniz soyleyebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?