Laptop için en iyi Fan Kontrol Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayarım Abra A5 V16.6.3 15.6" fanının en doğru şekilde çalışmasını istiyorum. Kendi uygulaması mevcut Control Center diye fakat Control Center'dan daha iyi bir şekilde fanımı yönetecek bir uygulama var mı?

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hangisini İndirdiğini Bilmiyorum Ss Fln Atabiliyorsan At
1639805211883.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu Program İyidir Ama Sen Yine Lap Top Isınıyorsa Onun 1-2 Tekniğ Var Youtube Bakarak Öğrenebilirsin

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Notebook Fan Control adlı uygulamayı kullanıyorum. Fanlarını % olarak ayarlayabiliyorsun sitede konusu var. https://memoryhackers.org/konular/ntfc-ile-oyunlarda-fps-arttirma-ve-fan-hiz-kontrolu.108887/ indirme linki eski sanırım. yenisi de şurda :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekran görüntüsü 2021-12-18 101445.jpg

setup.exe sini kurabilsin. Kurduktan sonraki adımları da verdiğim ilk linkten takip edebilirsin.
Gerek var mı bilmiyorum ama bu da exe'nin virüstotal'i :

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Notebook Fan Control adlı uygulamayı kullanıyorum. Fanlarını % olarak ayarlayabiliyorsun sitede konusu var. https://memoryhackers.org/konular/ntfc-ile-oyunlarda-fps-arttirma-ve-fan-hiz-kontrolu.108887/ indirme linki eski sanırım. yenisi de şurda :
Ekli dosyayı görüntüle 70892
setup.exe sini kurabilsin. Kurduktan sonraki adımları da verdiğim ilk linkten takip edebilirsin.
bunu masaüstü bilgisayarda kullanabilir miyiz

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bunu masaüstü bilgisayarda kullanabilir miyiz
Notebook'lar için kullanılıyor diye biliyorum masaüstü için bilgim yok fakat deneyebilirsin. Verdiğim ilk linke baktıysan şöyle bir olay var, config kısmından kendi modelini buluyorsun. bulamazsan cmd den aratıp sana en yakın olan modelin cfgsini aktif ediyorsun. programı indirip sana en yakın olanı bulup denersen çalışabilir

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Notebook'lar için kullanılıyor diye biliyorum masaüstü için bilgim yok fakat deneyebilirsin. Verdiğim ilk linke baktıysan şöyle bir olay var, config kısmından kendi modelini buluyorsun. bulamazsan cmd den aratıp sana en yakın olan modelin cfgsini aktif ediyorsun. programı indirip sana en yakın olanı bulup denersen çalışabilir
teşekkür ederim deneyip size yazarım

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Masaustu bilgisayar icin calisan fan control biliyorsaniz soyleyebilir misiniz?

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Msı Afterburner öneririm youtubede biraz araştır sıcaklık gösterme vs vs nasıl yapılacağını anlatan tonla video var

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bilgisayarım Abra A5 V16.6.3 15.6" fanının en doğru şekilde çalışmasını istiyorum. Kendi uygulaması mevcut Control Center diye fakat Control Center'dan daha iyi bir şekilde fanımı yönetecek bir uygulama var mı?
speed fan var bildigim reis onuda arkadaşım kullanıyordu ordan duydum incelemeni tavsiye ederim denemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...