Laptop için soğutucu tavsiyeleri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Laptop' um bu ara fazla ısınmaya başladı, fanlar da uçak kalkıyor gibi ses çıkarıyor yani fanlar bilgisayara yetemiyor.

Bende soğutucu almaya karar verdim kullandığınız / önerdiğiniz fiyatı uçuk olmayan "buz gibi yapar hacı" dediğiniz soğutucu tavsiyeleri var mı ?

Şimdiden teşekkürler...

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Açıkçası ben bu güne kadar buz gibi yapan bir soğutucu görmedim ki altına koyduğunuz soğutucunun da laptop'unuza çok bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum çok kaliteli bir şey almadığınız sürece. Amacınız altı ısınmasın ise alın :D ama başka bir şey beklemeyin. Elinizi attığınızda "soğukmuş" dersiniz o kadar. Eğer ki kendi fanı ve parçalar içerisindeki pislikler temizlenmişse termal macun yenilemesi de yapılmışsa ekstra yapabileceğiniz bir şey yok bence. Probleminiz bilgisayarın genel ısınmasıysa eğer elinizden dediklerimi yapmaktan başka bir şey gelmez. Siz soğutucuyla altına sadece soğuk hava veriyorsunuz ve bilgisayarın ısınmasını da, bağırmasını da engellemez.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bende bir laptop kullanıcısıyım ve bu çok can sıkıcı ellerimi hissetmiyorum bazen sıcaklıktan.Altına soğutucu aldım ama ne çare 70 tl ye filan almıştım hala altında şuanda ama işe yaradığını sanmıyorum o yüzden laptopun içini temizlettir en yakın zamanda bende öyle yapmayı düşünüyorum 5 yılı aşkındır içi hiç açılmadı benim laptopun içinde ekosistem bile oluşmuştur :) almanı önermiyorum kısacası soğutucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...