Yeni bir laptop aldım ve God of War, Witcher 3 tarzı oyunlara girdiğimde yüksek ayarlarda genel olarak ekran kartının ısı değerleri %70 oluyor. Oyun kapalıyken 45-50 oluyor. Bu değerler normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 88035
Yeni bir laptop aldım ve God of War, Witcher 3 tarzı oyunlara girdiğimde yüksek ayarlarda genel olarak ekran kartının ısı değerleri %70 oluyor. Oyun kapalıyken 45-50 oluyor. Bu değerler normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 88035
I bought a new laptop and when I enter God of War, Witcher 3 style games, the temperature values of the graphics card are generally 70% at high settings. When the game is closed it is 45-50. Are these values normal?Ekli dosyayı görüntüle 88035
God of War ve Witcher 3 gibi grafik yoğun oyunları yüksek ayarlarda oynarken laptopun ekran kartının ısı değerlerinin %70 civarında olması normaldir. Ancak, eğer ısı değerleri 80-85% üzerine çıkarsa grafik ayarlarını düşürmeyi veya laptop soğutma pedi kullanmayı düşünebilirsiniz. Laptopunuz boşta veya ağır uygulamalar çalıştırmadığında, sıcaklık 45-50 derece Celsius civarında olmalıdır.
kanka laptopunu daha rahat düz hava alıacak bi zemine koy kullandın laptop monster ise geçmiş olsun o laptop modelinin ısınma kritik sorunu var hava dağıtma soğutma sorunu var eğer araştırma yaparsan ne dedimi anlarsın