Laptop ısınmasının sebebi ne olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Laptop kullanıyorum ama bazı zamanlarda bir anda hiçbir şey açık değilken 90 dereceleri görüyor dolayısıyla fanda sürekli çalışıyor neden kaynaklı olabilir yaşayan var mı?
Windsharp script kullanıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
içini açıp tozunu alabilirsiniz veya usb soğutucu takıp ısınma sorununu biraz da olsa hafifletebilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
denetim masasını aç pc boştayken disk kullanımına bak eğer hiç bir şey yapmadığın halde disk kullanımı yüksek ise problem bundandır çözümlerini internette bulabilirsin windows güncellemelerinde oluyor bazen böyle hatalar

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ademenesin dedıgıne katılıyorum msconfig den Microsoft Hizmetlerını gızle de oradanda gerı kalan herseyı devre dısı bırak ve yenıdan baslat pc yı sonra neyın yordugunu anlıyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Format attırabilirsin ama önerim eğer bilmiyorsan format atmayı öğren kendin at çünkü 1 format 70-100 tl olmuş + olarak diğer arkadaşların da dediği gibi içini temizleyebilirsin veya altına paraya kıyıp sağlam bi soğutucu alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Laptop fan soğutucuları var alıp denemeni tavsiye ederim fazla pahalı değil 50-150 arası bir şey bende Rampage'nin var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...