cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
önceden 2 3 oda bile öteden bile çeken laptop şimdi modemin yanında bile 2 diş veya hiç çekmiyor bağlansa bile pingim 300 400 arası oluyor yardımcı olabilecek var mı
kanka bişey fark etmiyor 2 3 yıldır aynı yerde 1milim bile değişmedi yeri ama bi süre sonra böyle bir sorun oluştu 3 oda arkadan çekiyordu şuan farklı bir ortamda farklı bir modem olsa dahi 2 diş veya hiç çekmiyoreğer modemin üstünde kablolar, başka şeyler varsa üstünü temizleyin.
kankam bişey fark etmiyor farklı modemde denesem bile aynı sorun büyük ihtimal pcde çözümünü bilen varsa çok sevinirimYeni Modemlere Bakmanı Öneririm Bir değişiklik iyi gider
çubuklara mı knkMODEM kablosuz dagılımı yapan dış veri hatlarına aliminyum folyo sararsan düzelicektir
verici kablolarına bakabileceğim her hangi bir öğretici video var mıDostum laptobun içinde wifi vericisinin kablolarına bak
Bence wifi verici kartını değistir
Laptobunda sıkıntı yok gibi modemin eski ise onu değiştirebilirsin dostum
♦❤❤❤♦
kanka 1 seneye yakın oldu ama lan kablosu ile düzeliyor amaa modemin başında beklemek istemiyorumKnk son zamanlarda mı gerçeklelşti bu ? ne zamandan beridir böyle durum ?
Wifi analiz programı var modemin wifi kalitesine telefondan bak ona göre yöntemine karar ver pc den tam veri alamazsınverici kablolarına bakabileceğim her hangi bir öğretici video var mı
Kablo ile düzeliyorsa sorun senin pc deki wifi algılayıcılarındadır yapabileceğinden eminsen aç kartı değiştir yoksa teknik desteğe yolla.verici kablolarına bakabileceğim her hangi bir öğretici video var mı
Post automatically merged:
kanka 1 seneye yakın oldu ama lan kablosu ile düzeliyor amaa modemin başında beklemek istemiyorum
saol kral göz atacağımTecnopatta adamlar wifi kartını değiştirip 100 mpbs kendi olan internetlerini wifi ile tam şekilde kullanıyorlardı youtubeda
♦❤❤❤♦
Wifi kartı laptopta çok etki eden bir unsur eski ise bir bilgisayarcı tarafında değistirilmesi gereksaol kral göz atacağım