Önceden de buna benzer bir konu açmıştım biliyorum fakat o başka birisi içinde. Bu konuyu kendim için açtım.
Yılbaşından sonra fiyatlar çok artacak falan diyorlar bende yılbaşı gelmeden bir laptop almak istiyorum.
Şöyle ortalama 7k civarlarında olması yeterli olacaktır. Hem office tarafında hem de oyun tarafında ortalama bir pc'ye ihtiyacım var.
Bildiğiniz şuanda olan veya ilerde olacak kampanyalı bir şeyler varmıdır ?
bencede toplama kasa daha cok işini görür oyun icin alıyorsanToplama kasalar daha sağlam bence
Ya tek amacım oyun olmayacak biraz da ondan dolayı laptop almak istiyorum. Hem taşıması daha kolayBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşuan indirimde olan bi laptop 7 bin tl lik laptopları inceledim emin ol seni tatmin etmeyecektir. Laptop istediğin için fiyatlar performansa göre biraz daha pahalı oluyor eğer masa üstü almayı düşünürsen daha iyi bi sistem toplamana yardımcı olabilirim
Ya tek amacım oyun olmayacak biraz da ondan dolayı laptop almak istiyorum. Hem taşıması daha kolay
acele etmezsek daha da çok artacak gibi duruyor ama hadi hayırlısıumarım istedigini alabilirsin ama acele etmen gerek dostum gerçekten fiyatlar cok hızlı bir şekilde artıyor
1 ABD Doları eşittiracele etmezsek daha da çok artacak gibi duruyor ama hadi hayırlısı![]()
Ben saldım artık ya batacaz yada sürüncez1 ABD Doları eşittir
13,28 Türk Lirası![]()
![]()
Şuan kafayı yemek üzereyim
uyumaya korkuyoruz artık sabah doların ne kadar oldugunu düşünmekten
Excalibur baka bilirsin bide monster ama indirime girerse bakmanı tavsiye derimÖnceden de buna benzer bir konu açmıştım biliyorum fakat o başka birisi içinde. Bu konuyu kendim için açtım.
Yılbaşından sonra fiyatlar çok artacak falan diyorlar bende yılbaşı gelmeden bir laptop almak istiyorum.
Şöyle ortalama 7k civarlarında olması yeterli olacaktır. Hem office tarafında hem de oyun tarafında ortalama bir pc'ye ihtiyacım var.
Bildiğiniz şuanda olan veya ilerde olacak kampanyalı bir şeyler varmıdır ?
Öyle yapacağım galiba çünkü normal fiyatı 5-6 olan şeylere 10-12 vermek zoruma gidiyorSalgının neden olduğu dünya krizi ve çip eksikliği nedeniyle bilgisayar ve cep telefonlarının fiyatlarının artmasıyla şimdi satın almanızı önermiyorum.
battık kardeşim battıkBen saldım artık ya batacaz yada sürüncez![]()
Moralini bozcam diyorsunbattık kardeşim battık13,70 dolar seni hergün bu konu hakkında bilgilendiricem
![]()
Son 2 yıldır bozuk eğil mi moreller kankam .dMoralini bozcam diyorsun![]()