Laptop Önerisi Ortalama 7k bütçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
toplama bilgisayar daha iyi olabilir o fiyatlara taşıma yapmayacaksan

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
you can find this one good for you

Lenovo IdeaPad 3 Core i3-10110U-4GB-1TB HDD-MX130-2G-15.6 HD​

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Önceden de buna benzer bir konu açmıştım biliyorum fakat o başka birisi içinde. Bu konuyu kendim için açtım.
Yılbaşından sonra fiyatlar çok artacak falan diyorlar bende yılbaşı gelmeden bir laptop almak istiyorum.
Şöyle ortalama 7k civarlarında olması yeterli olacaktır. Hem office tarafında hem de oyun tarafında ortalama bir pc'ye ihtiyacım var.
Bildiğiniz şuanda olan veya ilerde olacak kampanyalı bir şeyler varmıdır ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şuan indirimde olan bi laptop 7 bin tl lik laptopları inceledim emin ol seni tatmin etmeyecektir. Laptop istediğin için fiyatlar performansa göre biraz daha pahalı oluyor eğer masa üstü almayı düşünürsen daha iyi bi sistem toplamana yardımcı olabilirim

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

HP 250 G8 Intel Core I5 1135G7 4GB 256GB SSD Windows 10 Home 15.6 FHD Taşınabilir Bilgisayar 34N75ES bakabilirsin reis​

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Laptoplar çabuk bozuluyo bence kasa daha iyi uzun ömürlü

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aynen toplama en iyisi

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Temiz sqğlam ikinci el araştır bence 7 bin tl ye sıfır laptop sıkıntılı ya da illa laptop olmayacaksa kesinlikle masaüstü al

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şuan indirimde olan bi laptop 7 bin tl lik laptopları inceledim emin ol seni tatmin etmeyecektir. Laptop istediğin için fiyatlar performansa göre biraz daha pahalı oluyor eğer masa üstü almayı düşünürsen daha iyi bi sistem toplamana yardımcı olabilirim
Ya tek amacım oyun olmayacak biraz da ondan dolayı laptop almak istiyorum. Hem taşıması daha kolay

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Önceden de buna benzer bir konu açmıştım biliyorum fakat o başka birisi içinde. Bu konuyu kendim için açtım.
Yılbaşından sonra fiyatlar çok artacak falan diyorlar bende yılbaşı gelmeden bir laptop almak istiyorum.
Şöyle ortalama 7k civarlarında olması yeterli olacaktır. Hem office tarafında hem de oyun tarafında ortalama bir pc'ye ihtiyacım var.
Bildiğiniz şuanda olan veya ilerde olacak kampanyalı bir şeyler varmıdır ?
Excalibur baka bilirsin bide monster ama indirime girerse bakmanı tavsiye derim

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Salgının neden olduğu dünya krizi ve çip eksikliği nedeniyle bilgisayar ve cep telefonlarının fiyatlarının artmasıyla şimdi satın almanızı önermiyorum.
Öyle yapacağım galiba çünkü normal fiyatı 5-6 olan şeylere 10-12 vermek zoruma gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...