Dostum bütçem olmadığı için ssd alamıyorum malesef bilgisayardan ayarlanabilecek şeyler lazımSSD tavsiye ederim bende laptop kullanıyorum HDD vardı pc'de SSD taktım hız olarak çok fark ettiriyor ve oyun performansı olarak
Kanka leptoplar'da overclock yapılmıyor diye biliyorum ben yanlışmıyım ?dostum ben advanced systemcare booster programını kullanıyorum
ekran kartı ayarlarından mhz ayarlarına ellemeyip game booster yapıp kullanıyorum bana yetiyor
over clock yapmaktan bir kere ekran kartını elime almıştım bana iyi ders olmuştu overclock yapacaksan da dikkatli yapmanı öneririm
Hocam afedersiniz, bilginiz yok bişeyiniz yok boş boş yorum kasmaya çalışıyorsunuz, SSD sadece windows'u, tarayıcıları hızlı kullanmak amaçlı bir bilgisayar donanım parçasıdır. Oyun ile etkeni yok maalesef.SSD tavsiye ederim bende laptop kullanıyorum HDD vardı pc'de SSD taktım hız olarak çok fark ettiriyor ve oyun performansı olarak
Yorumunuz için teşekkür ederim ama sizin de bilmediğiniz yerler var SSD oyunlarda arayüz geçişlerinde HDD'ye kıyasla daha hızlı açılmasını sağlar ama oyunlarda FPS'si arttırmazHocam afedersiniz, bilginiz yok bişeyiniz yok boş boş yorum kasmaya çalışıyorsunuz, SSD sadece windows'u, tarayıcıları hızlı kullanmak amaçlı bir bilgisayar donanım parçasıdır. Oyun ile etkeni yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?