saol reis birde lapopun içi de pis ben açtım ancak bazı vidaları sökemedim diye temizleyemedim temizlemesini ne kadara yaparlar40 50 ye yaparsın power tuşu ucuzdur fazla isterlerse kabul etme
oda 30 50 arasıdır pek fazla değildir temizlik sonuçta en fazla ne kadar olabilir kisaol reis birde lapopun içi de pis ben açtım ancak bazı vidaları sökemedim diye temizleyemedim temizlemesini ne kadara yaparlar
kanka güç kaynağı laptopta yok yani gücünü psu ile alıyor oda şarj adaptörü şehir elektriğini çevirerek iletiyorPower tuşun bozuksa dua et bende güç kaynağında sorun var
Ya iste psu nda sorun var demek istedim ordakanka güç kaynağı laptopta yok yani gücünü psu ile alıyor oda şarj adaptörü şehir elektriğini çevirerek iletiyor
belirttiğim gibi bozuk olsaydı pc açılırdı şarjı full olan pc neden açılmasın psuda sorun olsa sonuçta enerji gerekmiyor şarjı fullkenYa iste psu nda sorun var demek istedim orda
Ben 80e yaptırmıştım birkaç sene evvel. Macun falan yenileme içine dahil. Hadi küçük bir yerdeyim rekabet yok diye öyle olsun sen eğer büyük bir yerde isen alternatif bulursun ama 2 senede yine 100 TL ye yakın olmuştur temizlik.saol reis birde lapopun içi de pis ben açtım ancak bazı vidaları sökemedim diye temizleyemedim temizlemesini ne kadara yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?