Laptop Power Tuşu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord Of Heaven
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Laptopum'un Power tuşuna bastığımda güç gelmiyor şarjı var. PC yi kapadım yaklaşık 2 saat sonra tekrar açmaya çalıştığımda pcye güç gelmediğini fark ettim. Şarjının 2 saatte 100'den 0 'a düşme ihtimalini kapalı olduğu için bulunmadığını düşünüyorum. Bu doğrultular ile yüksek ihtimal ile Power Tuşu bozulmuştur diye bir çıkarım yaptım. Sizce ne sorunu vardır Power Tuşu bozulduysa tamiri ne kadardır? Şimdiden teşekkürler.

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bence uğraşma yaptır bi tuş çok pahallı olmasa gerek

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
bataryanda bozulmuş olabir da ola bilir pc iyi markaysa orginal taktır oda 100 150 arası eyer bilgis
yarın maraksı kötüyse 50 80 arası çakma bulursun kardeşim 3>

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sorunun power tuşu olduğunu düşünmüyorum dostum ya bence farklı bir problemi var.

LasTears
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Laptop a bir darbe felan geldiyse yada düştüyse güç tusunun pimi çıkmış olabilir ,normal bi laptop şarjı 2 3 saat bisi yapmadan dayanır büyük ihtimal ya bozulmuştur yada pimi çıkmıştır soketi yani bilgisayarcida çözebilirsin güvenilir olursa daha iyi senin için

Lord Of Heaven
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Batarya arızası olabilir
ne kadara yaparlar kral
Post automatically merged:

Laptop a bir darbe felan geldiyse yada düştüyse güç tusunun pimi çıkmış olabilir ,normal bi laptop şarjı 2 3 saat bisi yapmadan dayanır büyük ihtimal ya bozulmuştur yada pimi çıkmıştır soketi yani bilgisayarcida çözebilirsin güvenilir olursa daha iyi senin için
yok reis darbe almadı pcyi kapattım 1 saat boştu sonra açılmadı
Post automatically merged:

yok reis darbe almadı pcyi kapattım 1 saat boştu sonra açılmadı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bazen temassızlık vb sorunlar olabiliyor bende de oldu baya korktum hatta aha dedim pc yi yaktım :200iq: ama temassızlıktan dı sanırım sabaha açıldı bilgisayarcıya götür problemi öğren yaptırma birkaç yer gez aynı problemi söylerlerse güvenilir biryere yaptır

Üye
8 HİZMET YILI
Benim eski laptop da öyle olmuştu bataryası yanmış bataryayı çıkardım şarj kablosuyla kullandım sorun düzeldi

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
toplam size 70 75 gibi rakama patlar herşey dahil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...