Çözüldü Laptop prizdeyken şarj almayı kesiyor fakat şarj almaya da devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yukarıda dediğim gibi bir sorunum var arkadaşlar, bilgisayarcı laptop bataryası dedi. Batarya bekliyoruz, onunla deneyecek. Ben ondan olmadığını düşünüyorum, başına daha önce böyle bir şey gelen var mı? Laptop Acer Nitro 5, 2018'de alındı yanlış hatırlamıyorsam.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
valla kafadan 4 yılı var dişlileri cımbız gibi bişeyle düzeltmişti olmuştu dn yine aynısını yaptı olmadı bu sefer ama batarya kalıyor geriye tek seçenek sanırım yarın yan sanayi batarya gelecek deneyeceğiz ondada yaparsa ama elimizde sanırım bir şey kalmayacak
işte dostum, o şarj alan giriş tırnakları fabrika çıkışlı orjinal tırnakları olması lazım
eğerki düzeltme yapıldıysa o bölgenin sökülüp yeniden tırnak alınıp lehimlenmesi gerekli
bataryanın 4 yılı var diyorsun zaten bir pc bataryasının ortalama ömrü 2.5 sene
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
şarj adaptöründe bir sıkıntı var mı ?
elektriği alıp vermesi adaptör kaynaklı olabilir
benim de adaptörün giriş kısmında kablo kırığı olduğu için değiştirmek zorunda kalmıştım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şarj adaptöründe bir sıkıntı var mı ?
elektriği alıp vermesi adaptör kaynaklı olabilir
benim de adaptörün giriş kısmında kablo kırığı olduğu için değiştirmek zorunda kalmıştım
işte bizde ondan şüphelenmiştik yarın test edicez sanırım ama ben ondan olmadığını düşünyorum

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
işte bizde ondan şüphelenmiştik yarın test edicez sanırım ama ben ondan olmadığını düşünyorum
batarya ile igili sorun bataryanın yuvasın oturduğu baskı tırnaklarında sıkıntı vardır,Tam temas etmeme olabilir
batarya kaç yıllık dostum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
batarya ile igili sorun bataryanın yuvasın oturduğu baskı tırnaklarında sıkıntı vardır,Tam temas etmeme olabilir
batarya kaç yıllık dostum
valla kafadan 4 yılı var dişlileri cımbız gibi bişeyle düzeltmişti olmuştu dn yine aynısını yaptı olmadı bu sefer ama batarya kalıyor geriye tek seçenek sanırım yarın yan sanayi batarya gelecek deneyeceğiz ondada yaparsa ama elimizde sanırım bir şey kalmayacak

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
işte dostum, o şarj alan giriş tırnakları fabrika çıkışlı orjinal tırnakları olması lazım
eğerki düzeltme yapıldıysa o bölgenin sökülüp yeniden tırnak alınıp lehimlenmesi gerekli

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

onu bi söyleyim yarın o zaman kral adama orjinal bataryada alırım ben

geri yolla sıkıntı olabilir

Garantisi yok kanka yoksa göndericem

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
garanti olsa işe yaramayacak ki 2 sene garanti süresi olur zaten 2 seneyi doldurmuş arkadaş

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yukardada dediğim gibi bi sorunum var arkdaşlar bilgisayarcı laptop bataryası dedi batarya bekliyoruz onla deniyecek ben ondan olmadığın düşünüyorum başına daha önce böyle bişey gelen var mı laptop acer nitro 5 2018 de alındı yanlış hatırlamıyorsam
muhtemelen şarj cihazınız bozuk veya cihazınız

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Test ettirdikten sonra tekrar dönüş yapın sorun şarj girişinde de olabilir, elektrik ile uğraşırken dikkatli olun.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hocam bataryan 4 yıllıkmış, batarya ile alakalı olabilir. Bir temassızlık vs bozuyor olabilir. Şarj aletinde de bir akım problemi olabilir bakalım sorun neymiş

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İki seçenek var. Ya şarj kablon eskimiş yada hasar görmüş yada bataryandan kaynaklı bir sıkıntı yaşıyorsun. Kendi başına çözebileceğini sanmıyorum.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
şarj aletini çıkar bi %5 kadar insin şarjı sonra tekrar tak bendede ara sıra oluyodu böyle düzeltiyordum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şarj aletini çıkar bi %5 kadar insin şarjı sonra tekrar tak bendede ara sıra oluyodu böyle düzeltiyordum
kanka onu da denedim hatta full boşalttım denedim yine olmadı
Post automatically merged:

İki seçenek var. Ya şarj kablon eskimiş yada hasar görmüş yada bataryandan kaynaklı bir sıkıntı yaşıyorsun. Kendi başına çözebileceğini sanmıyorum.
bilgisayarcıda çözemedi daha :D onu bekliyorum bende

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
1- Laptop Şarj Adaptörü kablosu hareket edince şarj alma kesiliyor (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir)
2- Laptop Pili belirli bir yüzde den sonra dolmuyor. Örneğin %20 den sonra windows güç yönetiminde pil dolumunun yükselmediği gözükür. (pil değişimi gerekir)
3- Laptop Şarj Soketine ucu takıp oynatınca şarj alma kesiliyor. (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1- Laptop Şarj Adaptörü kablosu hareket edince şarj alma kesiliyor (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir)
2- Laptop Pili belirli bir yüzde den sonra dolmuyor. Örneğin %20 den sonra windows güç yönetiminde pil dolumunun yükselmediği gözükür. (pil değişimi gerekir)
3- Laptop Şarj Soketine ucu takıp oynatınca şarj alma kesiliyor. (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir)
3 de değil reis şarjdayken kendi kendine güç almayı kesiyor

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu sorun, laptopunuzun bataryasında veya şarj adaptöründe bir sorun olabileceğini gösteriyor olabilir. Sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

1. Bataryanın doğru bir şekilde takılıp takılmadığını kontrol edin. Batarya güvenli bir şekilde oturduktan sonra, adaptörü prize takın ve laptopunuzu açın.
  2. Laptopunuzun pil durumunu kontrol edin. Batarya yüzdesi düşükse ve laptop şarj almıyorsa, şarj adaptörünün doğru bir şekilde takılıp takılmadığını kontrol edin. Ayrıca, laptopunuzun pil ayarlarını kontrol ederek, bataryanın şarj olmasına izin verip vermediğini de kontrol edebilirsiniz.
  3. Şarj adaptörüne başka bir prize takmayı deneyin. Belki de sorun, kullanılan prize veya prize bağlantı noktasına bağlıdır.
  4. Laptopunuzun güç yönetimi ayarlarını kontrol edin. Eğer ayarlar doğru değilse, laptopunuz şarj almaya devam edebilir, ancak batarya şarj olmayabilir.
  5. Son olarak, şarj adaptörünün veya bataryanın bir arıza olup olmadığını kontrol etmek için yetkili bir teknisyene danışabilirsiniz.
Bu adımları denemenize rağmen sorun devam ederse, laptopunuzu yetkili bir servis merkezine götürmeniz en uygun seçenek olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...