işte dostum, o şarj alan giriş tırnakları fabrika çıkışlı orjinal tırnakları olması lazımvalla kafadan 4 yılı var dişlileri cımbız gibi bişeyle düzeltmişti olmuştu dn yine aynısını yaptı olmadı bu sefer ama batarya kalıyor geriye tek seçenek sanırım yarın yan sanayi batarya gelecek deneyeceğiz ondada yaparsa ama elimizde sanırım bir şey kalmayacak
işte bizde ondan şüphelenmiştik yarın test edicez sanırım ama ben ondan olmadığını düşünyorumşarj adaptöründe bir sıkıntı var mı ?
elektriği alıp vermesi adaptör kaynaklı olabilir
benim de adaptörün giriş kısmında kablo kırığı olduğu için değiştirmek zorunda kalmıştım
batarya ile igili sorun bataryanın yuvasın oturduğu baskı tırnaklarında sıkıntı vardır,Tam temas etmeme olabilirişte bizde ondan şüphelenmiştik yarın test edicez sanırım ama ben ondan olmadığını düşünyorum
valla kafadan 4 yılı var dişlileri cımbız gibi bişeyle düzeltmişti olmuştu dn yine aynısını yaptı olmadı bu sefer ama batarya kalıyor geriye tek seçenek sanırım yarın yan sanayi batarya gelecek deneyeceğiz ondada yaparsa ama elimizde sanırım bir şey kalmayacakbatarya ile igili sorun bataryanın yuvasın oturduğu baskı tırnaklarında sıkıntı vardır,Tam temas etmeme olabilir
batarya kaç yıllık dostum
işte dostum, o şarj alan giriş tırnakları fabrika çıkışlı orjinal tırnakları olması lazımvalla kafadan 4 yılı var dişlileri cımbız gibi bişeyle düzeltmişti olmuştu dn yine aynısını yaptı olmadı bu sefer ama batarya kalıyor geriye tek seçenek sanırım yarın yan sanayi batarya gelecek deneyeceğiz ondada yaparsa ama elimizde sanırım bir şey kalmayacak
işte dostum, o şarj alan giriş tırnakları fabrika çıkışlı orjinal tırnakları olması lazım
eğerki düzeltme yapıldıysa o bölgenin sökülüp yeniden tırnak alınıp lehimlenmesi gerekli
bataryanın 4 yılı var diyorsun zaten bir pc bataryasının ortalama ömrü 2.5 sene
geri yolla sıkıntı olabilir
muhtemelen şarj cihazınız bozuk veya cihazınızyukardada dediğim gibi bi sorunum var arkdaşlar bilgisayarcı laptop bataryası dedi batarya bekliyoruz onla deniyecek ben ondan olmadığın düşünüyorum başına daha önce böyle bişey gelen var mı laptop acer nitro 5 2018 de alındı yanlış hatırlamıyorsam
umarım şarj cihazıdır da yırtarız pc almak istemiyorummuhtemelen şarj cihazınız bozuk veya cihazınız
kanka onu da denedim hatta full boşalttım denedim yine olmadışarj aletini çıkar bi %5 kadar insin şarjı sonra tekrar tak bendede ara sıra oluyodu böyle düzeltiyordum
bilgisayarcıda çözemedi dahaİki seçenek var. Ya şarj kablon eskimiş yada hasar görmüş yada bataryandan kaynaklı bir sıkıntı yaşıyorsun. Kendi başına çözebileceğini sanmıyorum.
3 de değil reis şarjdayken kendi kendine güç almayı kesiyor1- Laptop Şarj Adaptörü kablosu hareket edince şarj alma kesiliyor (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir)
2- Laptop Pili belirli bir yüzde den sonra dolmuyor. Örneğin %20 den sonra windows güç yönetiminde pil dolumunun yükselmediği gözükür. (pil değişimi gerekir)
3- Laptop Şarj Soketine ucu takıp oynatınca şarj alma kesiliyor. (şarj kablosu, adaptör yada Şarj soketi değişimi gerekir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?