Üye
donanım özelliklerine bağlı bende toshiba satalite l50b 27k modeli var oturma odasında televizyona takılı hiç sıkıntı çıkarmıyor 3.5 yıl boyunca çok haşin kullandım yere düştü sinirden üstüne vurdum 2 defa kola 1 defa fanta 1 defa su 1 defa da çay döktüm sıkıntısız çalışıyor sadece kola ve fanta dökülen yerdeki tuşlar biraz yapışıyor basınca yukarı geç çıkıyor okadartoshiba laptoplar nedense dandik geliyor 4 senelik laptop chromeda film bile izleyemiyoruz saçmalık resmen
zamanında tamire gitmişti tabi o zamanlar çpk bilgili ve ilgili değildim demekki parça değişikliğine kurban gitmişizdonanım özelliklerine bağlı bende toshiba satalite l50b 27k modeli var oturma odasında televizyona takılı hiç sıkıntı çıkarmıyor 3.5 yıl boyunca çok haşin kullandım yere düştü sinirden üstüne vurdum 2 defa kola 1 defa fanta 1 defa su 1 defa da çay döktüm sıkıntısız çalışıyor sadece kola ve fanta dökülen yerdeki tuşlar biraz yapışıyor basınca yukarı geç çıkıyor okadar
mantıklı aslındalaptopu temizlemen lazım işlemci macunu ekran kartı macunu fan bakımı yapman lazım
Hocam fan aşırı çalışmasına çalışıyor da sanırım işlemciden kaynaklı bende son birkaç aydır sorun yaşıyorum l655var bende işlemcinin üzerine macun surup test edicem duruma göre sanada bilgi veririm sende çözüm bulursan haber etSelamunAleyküm, LAptop Sürekli Fan Hararetli Çalışıyor Neyden Kaynaklı Olabilir ssdi almıştım sıfırken çok iyidi şuan 7 8 aylık Bilgisayar kasmaya da Başladı Format Atıyorum Ama Sorun Çzülmüyor Bilgisi Olan varmı Acaba ?
macun yeni çektirmiştim ama bilemedim ki şimdiHocam fan aşırı çalışmasına çalışıyor da sanırım işlemciden kaynaklı bende son birkaç aydır sorun yaşıyorum l655var bende işlemcinin üzerine macun surup test edicem duruma göre sanada bilgi veririm sende çözüm bulursan haber et
düşünüyorum ama soğutuculuk bir durum değildir diye düşünüyorum çünkü macun yeni çektirdim ssdi aldım ama işlemcide donma kasma yok oyun felan oynayabiliyorum ama youtubeda müzik dinlerken bile fan çok aşırı çalışıyorknka altına bır şogutucu al iş çözülür bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?