Laptop vs masaüstü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Laptop mu yoksa masaüstü mü? Tercihiniz nedir ve neden?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
her zaman masaüstünü savunurdum lakin asus rog strix g16 ile tanistim bence cok iyi kesinlikle laptop tavsiye ederim durumu iyi olanlar icin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeş laptop her türlü daha iyi eğer üniversite hayalin falan varsa ne yapacacan yurda sistem mi kuracan açacan paşa paşa laptobunu sessiz sessiz lolünü atıcan ohh

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Laptop Neden çünkü her yere gidebilirsin oyuncu laptop alırsan sahilde, parkta oynayabilirsin

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Eğer bir yere taşınma gibi bir durumun yoksa masaüstü her zaman daha iyidir.

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sadece evde kullanacaksan kesinlikle masaüstü
ben laptop aldım öğrenci yurdunda falan kalacağım diye çok pişmanım keşke masaüstü alsaydım
30k lık laptop 10-15k lık kasaya eşit ona göre komple sistem diz masaüstü en azından fan sesin olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
diğer arkadaşlara katılıyorum yerin sabitse kesinlikle masaüstü ama ben üniye gideceğim filan diyorsan mecbursun laptop almaya. Şahsi önerim masaüstünden yana laptop belli bir süre sonra sıkıntılar çıkartıyor aşırı ısınmalar filan masaüstü iyidir.

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
kullanacağın yer değişkenlik gösterecekse ve kişisel kullanım içinse laptop, çünkü duruma göre kullanabiliyorsun. ama kullanacağın yer sabitse ev gibi mesela kira/kiradeğil farketmez masaüstü uygun olacaktır. hem aile bireyleri için ortak kullanım sağlayacaksa masaüstü.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
iş günlük kullanıcaksan laptop ama oyun vs için masaüstü laptopta oyun oynanmaz

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
masaüstü. Laptopların aşırı uçuk fiyatları var

Üye
2 HİZMET YILI
Yaşam tarzına bağlı, home office çalışıp sürekli bir yerlere gitmek istiyorsan bir yere bağlı kalmak istiyorsan lap top, ama benim işyerimde bilgisayar var eve gidince rahat rahat büyük ekranda net bir şekilde keyfini ala ala vakit geçirmek istiyorum dersen masaüstü. Şahsen masaüstüyü daha çok seviyorum hem performans hem rahatlık bakımından. Lap top olsa şarj cihazını tak, şarj bitti mi bitecek mi bilgisayarın ısındı mı ısınmadı mı gibi dertlerin oluyor.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ne için kullanıcagına baglı oyun için leptop oyun bılgısıyarları alman lazım onlar pahalı masaustu alırsan daha ıyı olur ben oyle yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...