laptopa ekran kartı bağlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
harici olarak laptopa yeniden bir ekran kartı bağlanabiliyo evet ama bu ekran kartını bağlamak için wifi girişini alması gerekiyo laptopun bu yüzdende sadece kablolu bağlantı kurarak kullanabiliyorsun internetten bakabilirsin çok fazla örneği var. ve önerimde 2. el sat üstüne koy 2. el daha iyi alabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hp elitebook 8460p laptopum var biraz eski ama intel hd 3000 kullanıyor ekran kartı bağlamak istiyorum nasıl yapmalıyım daha önce yapan varmı
pcı express portu al 400 tl olanı var ondan görüntü gidiyor ama 35 tlliklerden ek monitöre bağlaman gerekiyor haeeri olsun wifi kartının oraya bağlanılıyor ekran kartında %10 a yaklaşık kayıp alsanda gayet iyi performans veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hp elitebook 8460p laptopum var biraz eski ama intel hd 3000 kullanıyor ekran kartı bağlamak istiyorum nasıl yapmalıyım daha önce yapan varmı
vallahi böylle bir şey oluyorsa güzel olur benımde amd radeon 530 var istediğimi veremeiyor bende baglayabılıesem güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dikkat et işletim sistemine uyumsuz bir ekran kartı takarsan pirince giderken eldeki bulgurdan olursun

Üye
6 HİZMET YILI
Bu bahsettiğin için biraz masraflı bir setup kurman gerekiyor, onun yerine elindekileri 2. elden satıp yine 2. el olarak üzerine para koyup sistem dizebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Laptopun içini açman gerekiyor ve başka ekran kartı kullanırken kapatamazsın bu yüzden fazla bir alana ihtiyacın var. Laptopun ekran kartını çıkartıp (Tabi çıkabiliyorsa) yerine exp gdc satın alıp bunun üzerinden aldığın ekran kartını bağlayabilirsin. Yanında birde power supply alman gerekiyor yani maliyeti epey fazla. Senin yerinde olsam kasalı bir bilgisayar toplardım :)

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ikinci el almak her ne kadar riskli olsada bu devirde mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
you have to see if your laptop can handle the internal video card, otherwise the installation will have to be externa

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
agam şimdi laptopa 580 bağlasan güç desteklemez bişey olur sıkıntı çıkar en iyisi sen laptopunu sat 2.el bir sistem topla uyguna

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hic duymadim olacaginida sanmiyorum laptopu satip 2el veya sifir daha iyi bir laptop almani savsiye ederim

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
satıp yeni bir sistem satın alman senin ve oyunlardaki katkıların açısından daha iyi olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...