Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz günlerde bir konu açmıştım ve yorumlardan da görüldüğü üzere herkes rahatlıkla oynayacağımı söyledi.
Daha önce açtığım konu linki: https://memoryhackers.org/konular/bu-pcde-valorant-fps-ne-alirim-performans-nasil-olur.162045/
Şimdi laptop özelliklerini söylemek istiyorum.
lenovo marka
i7 4510U 2.00- 2.60 Ghz işlemci
Nvidia geforce 940m 4 Gb ekran kartı
8gb ram
250 gb samsung evo ssd
Sorun şu ki fps ortalama 70 ile 100 arasında en düşük ayarlarda değişiyor. İnternetten kısa araştırma y aptığım zaman bu bilgisayar ile gta 5 gibi oyunların bile oynandığını gördüm. Ama ben valorant gibi bir oyunu bana göre bu özelliklerle düşük fps değerli ile oynuyorum.
Yani mesela Fps değerini de geçtim, oyun akıcı değil, sağa sola hızlı döndürdüğüm zaman hafif ekran kaymaları vs oluyor.
Ben bunun nedenini çözmedim bilgisayar söylenene göre kötü değil yani bir çok oyun oynanmış bunla.
Ayrıca dxdiag yazdıgım zamanda da İntel Graphics cıkıyor.
Daha sonra tüm ayarları yaptım, güç denetiminden yüksekk performans, grafik ayarlarından yüksek performans yaptım,
Ayrıca nvida denetim masasından da 3dx ayarlarından yüksek performanslı nvdia işlemcisini seçiyorum.
Oyuna girerken de grafik işlemcisiyle calıstır diyorum.
Ama hala aynı sorun devam ediyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim tüm önerilere acıgım.
Bilgisayarda yüksek peroframsnsa dahil tüm ayarları yaptım cozum bulamıyorum.
Tam verimli oynayamadıgım ıcınde aynı anda birbirimizi görüyoruz ve en kolsuz adam bile beni vuruyor oyun akıcı olmadıgı ıcın.
Yardımlarınıza cok ıhtıyacım var beyler elleriniz dert görmesin.
Daha önce açtığım konu linki: https://memoryhackers.org/konular/bu-pcde-valorant-fps-ne-alirim-performans-nasil-olur.162045/
Şimdi laptop özelliklerini söylemek istiyorum.
lenovo marka
i7 4510U 2.00- 2.60 Ghz işlemci
Nvidia geforce 940m 4 Gb ekran kartı
8gb ram
250 gb samsung evo ssd
Sorun şu ki fps ortalama 70 ile 100 arasında en düşük ayarlarda değişiyor. İnternetten kısa araştırma y aptığım zaman bu bilgisayar ile gta 5 gibi oyunların bile oynandığını gördüm. Ama ben valorant gibi bir oyunu bana göre bu özelliklerle düşük fps değerli ile oynuyorum.
Yani mesela Fps değerini de geçtim, oyun akıcı değil, sağa sola hızlı döndürdüğüm zaman hafif ekran kaymaları vs oluyor.
Ben bunun nedenini çözmedim bilgisayar söylenene göre kötü değil yani bir çok oyun oynanmış bunla.
Ayrıca dxdiag yazdıgım zamanda da İntel Graphics cıkıyor.
Daha sonra tüm ayarları yaptım, güç denetiminden yüksekk performans, grafik ayarlarından yüksek performans yaptım,
Ayrıca nvida denetim masasından da 3dx ayarlarından yüksek performanslı nvdia işlemcisini seçiyorum.
Oyuna girerken de grafik işlemcisiyle calıstır diyorum.
Ama hala aynı sorun devam ediyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim tüm önerilere acıgım.
Bilgisayarda yüksek peroframsnsa dahil tüm ayarları yaptım cozum bulamıyorum.
Tam verimli oynayamadıgım ıcınde aynı anda birbirimizi görüyoruz ve en kolsuz adam bile beni vuruyor oyun akıcı olmadıgı ıcın.
Yardımlarınıza cok ıhtıyacım var beyler elleriniz dert görmesin.