Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ha bu arada arkadaşımda hp laptop vardı kasa olarak aynı dışı ilk 1 sene iyiydi sonra ısındıgı için 1 sene sonra ekran kartı vb pert oldugu paramparça ettik laptopu - oyun oynayacaksanda laptop almayacaksın alırsanda monster vb alırsın ama oyun için bu fiyata güzel bir masaüstü toplanabilir.
HP Laptop alırken tavsiye edilmeyen markaların başında gelir ısınma sorunu nedeniyle.( Bu markada şuan da aynı sorun yaşanıyormu bilmiyorum ama bende laptop alacağım zaman çok araştırdım ve almadım HP, Lenovo tercih etmiştim ve oldukça memnun kaldım)
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555uq-core-i5-7200u-2-5ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html#ozellikler
Arkadaşım hepsiburada'dan bu ürünün 8 gb ram olanını 2400 tl ye aldı ve oldukça memnun. Zaten biraz laptop tavsiyesi konularına bakarsan orda da genel olarak Asus'un tavsiye edildiğini görürsün.
(Bu arada bu pc nin oyun performansı hakkında pek bi bilgim yok)