I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Aynı değil reyiz ya boşta iken sıcak değil iken bile kapandığı oluyor.Bilgisayar Aynı Süre ile mi Kapanıyor Yoksa Çok Yük Binince mi Kapanıyor?
Teknik servise versen daha güzel olabilir fakat verdiğin teknik servis güzel bir yer olması gerekiyor boş beleş insanlarda daha beterini yapabilir. Buradan alacağın yardım biraz googlede hastalık aratmak gibi bir şey.Aynı değil reyiz ya boşta iken sıcak değil iken bile kapandığı oluyor.
Yok başkan çözüm için arama yapmadımTeknik servise versen daha güzel olabilir fakat verdiğin teknik servis güzel bir yer olması gerekiyor boş beleş insanlarda daha beterini yapabilir. Buradan alacağın yardım biraz googlede hastalık aratmak gibi bir şey.
Yok demek istediğini anladım dostum sıkıntı yok. Fakat yine de teknik servise götürmen çok daha mantıklı olabilir. Kimse yanlış bir şey yapmak istemez.Yok başkan çözüm için arama yapmadımPc'nin durumu hakkında arama yapayım dedim.
Dostum Diyorsun kiYok demek istediğini anladım dostum sıkıntı yok. Fakat yine de teknik servise götürmen çok daha mantıklı olabilir. Kimse yanlış bir şey yapmak istemez.
Problemin düzelmesi için dedim ama sen bilirsin.Dostum Diyorsun ki Ekli dosyayı görüntüle 27142 arkadaş bir şey yapmayacak zaten ne olduğunu merak ediyor
----------------------
hiç bir ekran vermiyor mu
birde kapanmadan önce bi' ses geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?