Laptopuma masaüstü bilgisayar takas teklifi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim Laptopum Lenovo marka linkini aşağıya bırakıyorum. 22 ay daha garanti süresi var ve vergi mükellefi olduğumuz için kampanyalı fiyatta 7 bin tlye aldığımızı söyleyebilirim.

www.akakce.com

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00CHTX Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Gelen masaüstü teklifinin özellikleri de:

Ryzen 5 3600 Platinum Sample
Gskill 16gb 3600 mhz cl16 ram
samsung evo 970 1tb m2ssd
Kasa corsair 275 air flow 6 fanlı kumandalı
Psu powe sharkoon gold 750W
İşlemci soğutucusu ID Cooling SE-224-XT
Anakart asus prime B450M-A II
Ekran kartı ise Asus dual RX 5500 XT 4GB

(Ek olarak Orijinal Windows 10 Pro keyi ve Office programları satın aldığını söyledi onları da yanında vereceğini dile getirdi.)

Arkadaşlar aynı şehirde oturuyoruz takas işleminde sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Benim laptopum aşağı yukarı 10bin TL civarında ve hepsiburada kampanya yaptığı zaman 8.5bin TL ye kadar düşüyor. Masaüstü sistemin arkadaş tek tek toplamış ve 4 ay önce topladım sıfır aldım hepsinin kutu fatura garantisi tam diyor. Ama takaslarsam monitörüm olmuyor sizce üstüne monitör veya monitör parası istemeliyim?

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence monütör parsını isteme knk çünkü sistemleriniz nerdeyse aynı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka çok oyun oynırosan takası kabul et monitor parasınıda iste kear yaparsın

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Bence monütör parsını isteme knk çünkü sistemleriniz nerdeyse aynı
Ben neyle kullanacam kasayı hocam :D
Monitör şart ben ya kasa + bin tl ver diyorum oda 60hz asus 24inç monitör var onu vereyim diyor. Sistemi 2.el den sadece kasasını 8300 tlye toplayabiliyorsun. Ama gereksiz şeyler var mesela PSU su fazla gereksiz. M2ssd si 1tb samsung 970 fazla pahalı bunlar artırıyor zaten fiyatını.
Post automatically merged:

kanka çok oyun oynırosan takası kabul et monitor parasınıda iste kear yaparsın
Monitör parasında zaten sıkıntı çıkartıyor. Nakitim yok klavye mouse 60hz monitör vereyim falan diyor. Ben de 144 hz lik monitör istiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu arada mantıklı yani eğer taşınmaz ile ilgili sorun yoksa senin için

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Şöyle söyleyeyim sistemleriniz ne kadar benzer olsa da laptopun avantajı taşınabilir olması bu yüzden fiyatı masaüstüne göre daha pahalı olması lazım. Bence Kasa + 1000TL sizin için uygun. 60Hz monitör kötü...

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Şöyle söyleyeyim sistemleriniz ne kadar benzer olsa da laptopun avantajı taşınabilir olması bu yüzden fiyatı masaüstüne göre daha pahalı olması lazım. Bence Kasa + 1000TL sizin için uygun. 60Hz monitör kötü...
Aynısını bende söyledim nakitim yok diyip duruyor. Bir tane daha monitörü varmış 144hz muhtemelen. Onu konuşmuyor hiç aklınca vermeyecek bana ailenin ortak malı benim değil diyor. Pusat game pad klavye mouse vıttır vızık şeyler veriyor monitör yerine. Dedim 144hz monitör vermeyeceksen veya üstüne bin tl vermeyeceksen bu pazarlık olmaz hayırlı işler sana dedim kapattım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynısını bende söyledim nakitim yok diyip duruyor. Bir tane daha monitörü varmış 144hz muhtemelen. Onu konuşmuyor hiç aklınca vermeyecek bana ailenin ortak malı benim değil diyor. Pusat game pad klavye mouse vıttır vızık şeyler veriyor monitör yerine. Dedim 144hz monitör vermeyeceksen veya üstüne bin tl vermeyeceksen bu pazarlık olmaz hayırlı işler sana dedim kapattım.
İyi demişsin bence.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güzel olur zaten sistemleriniz neredeyse aynı zaten istiyorsan al bence güzel olur

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk sistemler ayni ama masaustu net daha iyi alirsin bi monitor net masa ustu daha iyi degis bence

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
oyun fazla oynuyorsan ver gitsin

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aşırı Benziyor Sistemler Ama Masaüstü Öneririm

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
takaslarsan en az 2000tl lik bir monitör alman zorundasın o sisteme açıkcası çok oyun oynayan biriysen leptoplar monster bile olsa 80 derecelerde geziyor bence bu hiç sağlıklı deil ben masaüstü kullanıcısıyım leptobumu sadece yatakta dizi film video için kullanıyorum chrome açıyorum yani kısaca ama ünivde falan sadece lol takılıyorsan pcyi çok yormayacak oyunlar gibi dizi film günlük ihtiyaçlar tarzında leptop çok iyi oluyor senin ihtiyaçların doğrultusunda karar ver kendine sor ben ne şekilde kullanıyorum genelde pcyi diye doğru cevabı ancak kendin verebilirsin

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence takasla üstüne sen monitör alırsın çünkü masaüstü laptopa göre daha az ısınır ve fps düşüşü olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...