Ben neyle kullanacam kasayı hocamBence monütör parsını isteme knk çünkü sistemleriniz nerdeyse aynı
Monitör parasında zaten sıkıntı çıkartıyor. Nakitim yok klavye mouse 60hz monitör vereyim falan diyor. Ben de 144 hz lik monitör istiyorum.kanka çok oyun oynırosan takası kabul et monitor parasınıda iste kear yaparsın
Aynısını bende söyledim nakitim yok diyip duruyor. Bir tane daha monitörü varmış 144hz muhtemelen. Onu konuşmuyor hiç aklınca vermeyecek bana ailenin ortak malı benim değil diyor. Pusat game pad klavye mouse vıttır vızık şeyler veriyor monitör yerine. Dedim 144hz monitör vermeyeceksen veya üstüne bin tl vermeyeceksen bu pazarlık olmaz hayırlı işler sana dedim kapattım.Şöyle söyleyeyim sistemleriniz ne kadar benzer olsa da laptopun avantajı taşınabilir olması bu yüzden fiyatı masaüstüne göre daha pahalı olması lazım. Bence Kasa + 1000TL sizin için uygun. 60Hz monitör kötü...
İyi demişsin bence.Aynısını bende söyledim nakitim yok diyip duruyor. Bir tane daha monitörü varmış 144hz muhtemelen. Onu konuşmuyor hiç aklınca vermeyecek bana ailenin ortak malı benim değil diyor. Pusat game pad klavye mouse vıttır vızık şeyler veriyor monitör yerine. Dedim 144hz monitör vermeyeceksen veya üstüne bin tl vermeyeceksen bu pazarlık olmaz hayırlı işler sana dedim kapattım.
adam nakit bin vermeyi kabul etmiyor işte işin garip yani o. 60HZ asus 24inç monitör klavye mouse +500tl verebiliyor bende kabul etmedim bilmiyorum masaüstüne de geçesim varİyi demişsin bence.
Satsın da versin ya. Uzak durmalısın bence broadam nakit bin vermeyi kabul etmiyor işte işin garip yani o. 60HZ asus 24inç monitör klavye mouse +500tl verebiliyor bende kabul etmedim bilmiyorum masaüstüne de geçesim var
Benim laptopun ekranı 120hz ama o bana 60hz monitör veriyor. 144 hz monitör verseydi tamam dicektimGüzel olur zaten sistemleriniz neredeyse aynı zaten istiyorsan al bence güzel olur
O zaman alma kardeşim alma kalsınBenim laptopun ekranı 120hz ama o bana 60hz monitör veriyor. 144 hz monitör verseydi tamam dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?