Laptopuma masaüstü bilgisayar takas teklifi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben olsam takaslardım masaüstünün işlemcisi ekran kartı özellikle m2 ssd falan donanımlı baya. Ama çok oyunla işim yok diyorsan gerek yok. Üstüne bir de monitör alacaksın o da var

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam sistemleriniz hemen hemen aynı sadece senin tek avantajın laptobu isteğin yere goturebiliyorsun bence monitör parasını istiyebilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
para senin olduğuna göre iyi, sence hangisi daha değerli?

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
masaüstü performans olarak laptoptan her zaman daha iyidir evet sistemleriniz aynı ama masaüstü oyunlar icin daha iyi tabi bu benim fikrim sen bilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aynısını bende söyledim nakitim yok diyip duruyor. Bir tane daha monitörü varmış 144hz muhtemelen. Onu konuşmuyor hiç aklınca vermeyecek bana ailenin ortak malı benim değil diyor. Pusat game pad klavye mouse vıttır vızık şeyler veriyor monitör yerine. Dedim 144hz monitör vermeyeceksen veya üstüne bin tl vermeyeceksen bu pazarlık olmaz hayırlı işler sana dedim kapattım.
Doğru olanı yapmışsın

Üye
4 HİZMET YILI
Hertürlü masaüstü PC nin performansını bir laptoptan alamazsın bu benim görüşüm ancak laptop lenovo çok güzel bir marka bende lenovo kullandım 6 sene kadar hep şarj bataryası gümledi ama donanımsal olarak başka bir sorunda yaşamadım. Konumuza gelirsek önerilen masaüstü sistem olarak düşük olsada ileride tek tek parçaları yükseltme imkanın var. Laptop'da sadece Ram ve ekran kartını yükseltirsin. Laptoplara harici ekran kartı takarak biraz daha idare edersin yani götürür bir müddet

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence iyi sistem monitör parasını isteme alırsın kendine

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Takasla, karşıdaki hiç bir şey bilmiyor ya da çok gezen biri sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...