Laptopuma monitör bağlamak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar tekrardan merhabalar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu laptopa sahibim
almak istedigim monitör ise bu bilgisayarımda hdmi 2.0 desteklimi bilmiyorum ve dp girişi yok laptopumda hangi kabloyla bağlayabilirim 200 hz olması icin sıkıntısız desteklerinizi bekliyorum :)

𝓐𝓣𝓞𝓜𝓘𝓒
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oluyor kral problem çıkarmaz televizyondan izliyormuşsun gibi düşün skıntı yapmaz yani güle güle kullan

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
200Hz için DP kullanman lazım. dönüştürücü kullanabilirsin ama orjinal mal alman gerek yan sanayi ürün görüntü bile vermeyebilir. HDMİ max 144 hz destekliyor diye biliyorum eğer üst sürümü laptopunda varsa onlada 200hz alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hdmi ile olmuyorr muı aga
max 144 destekliyor hdmi ile dostum

200Hz için DP kullanman lazım. dönüştürücü kullanabilirsin ama orjinal mal alman gerek yan sanayi ürün görüntü bile vermeyebilir. HDMİ max 144 hz destekliyor diye biliyorum eğer üst sürümü laptopunda varsa onlada 200hz alabilirsin.
teşşekürler dostum monsterin donusturucusunu alıcaktım ama max 165 hz destekliyor...

arkadaşlar tekrardan selam
bunu alsam bağlayabilirmiyim acaba?

Son düzenleme:
WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
max 144 destekliyor hdmi ile dostum

teşşekürler dostum monsterin donusturucusunu alıcaktım ama max 165 hz destekliyor...

arkadaşlar tekrardan selam
bunu alsam bağlayabilirmiyim acaba?
özelliklerinde max 144hz destekliyor buda yinede sen bilirsin 200hz kullanmak istiyorsan DP kullanman şart vatan bilgisayar veya itopya ya laptopunla gidip orda sorabilir deneyebilirsin. Böyle yapman daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
özelliklerinde max 144hz destekliyor buda yinede sen bilirsin 200hz kullanmak istiyorsan DP kullanman şart vatan bilgisayar veya itopya ya laptopunla gidip orda sorabilir deneyebilirsin. Böyle yapman daha iyi olur
paugge 2k 240 hz destekliyor 200 hz desteklermi üstünde ya sonucta

birde bilgisayarımda dp girişi yok type c ile hdmi var donusturucu olarak paugge destekliyormudur 2k 240 hz destekliyor ise bunuda destekler diye düsünüyorum bir fikrin varmıdır

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
paugge 2k 240 hz destekliyor 200 hz desteklermi üstünde ya sonucta

birde bilgisayarımda dp girişi yok type c ile hdmi var donusturucu olarak paugge destekliyormudur 2k 240 hz destekliyor ise bunuda destekler diye düsünüyorum bir fikrin varmıdır
240hz destekliyorsa kullanabilirsin problem olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...