max 144 destekliyor hdmi ile dostumhdmi ile olmuyorr muı aga
teşşekürler dostum monsterin donusturucusunu alıcaktım ama max 165 hz destekliyor...200Hz için DP kullanman lazım. dönüştürücü kullanabilirsin ama orjinal mal alman gerek yan sanayi ürün görüntü bile vermeyebilir. HDMİ max 144 hz destekliyor diye biliyorum eğer üst sürümü laptopunda varsa onlada 200hz alabilirsin.
özelliklerinde max 144hz destekliyor buda yinede sen bilirsin 200hz kullanmak istiyorsan DP kullanman şart vatan bilgisayar veya itopya ya laptopunla gidip orda sorabilir deneyebilirsin. Böyle yapman daha iyi olurmax 144 destekliyor hdmi ile dostum
teşşekürler dostum monsterin donusturucusunu alıcaktım ama max 165 hz destekliyor...
arkadaşlar tekrardan selamBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu alsam bağlayabilirmiyim acaba?
paugge 2k 240 hz destekliyor 200 hz desteklermi üstünde ya sonuctaözelliklerinde max 144hz destekliyor buda yinede sen bilirsin 200hz kullanmak istiyorsan DP kullanman şart vatan bilgisayar veya itopya ya laptopunla gidip orda sorabilir deneyebilirsin. Böyle yapman daha iyi olur
birde bilgisayarımda dp girişi yok type c ile hdmi var donusturucu olarak paugge destekliyormudur 2k 240 hz destekliyor ise bunuda destekler diye düsünüyorum bir fikrin varmıdırözelliklerinde max 144hz destekliyor buda yinede sen bilirsin 200hz kullanmak istiyorsan DP kullanman şart vatan bilgisayar veya itopya ya laptopunla gidip orda sorabilir deneyebilirsin. Böyle yapman daha iyi olur
240hz destekliyorsa kullanabilirsin problem olmazpaugge 2k 240 hz destekliyor 200 hz desteklermi üstünde ya sonucta
birde bilgisayarımda dp girişi yok type c ile hdmi var donusturucu olarak paugge destekliyormudur 2k 240 hz destekliyor ise bunuda destekler diye düsünüyorum bir fikrin varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?