İşlemcilerin gücü baş başa diyebiliriz. Ama ekran kartı benim laptoptan daha güçlü. Bende masaüstü vardı zaten satıp laptopa geçtim abim laptopu çok ısrar etti. Baktığım zaman laptopu hiçbir yere götürmüyorum. Sürekli sabit masadan kullanıyorum. Birde benim laptopun 2.el piyasası 8bin tl bandında bi kampanya oluyor sıfırı 8 bine düşüyor laptopun. Adam klavye mouse monitör verecek hepsini kafa kafaya tks edeceğiz. Klavyesi de baktım internetten 300tl civarında satılıyor fena değil yani.Açıkçası masaüstüyle takas edecekseniz neden laptop yerine 2 ay önce masaüstü almadınız. Laptop kullanışlıdır portatiftir. Masaüstünü her yere götüremezsiniz. Bilgisayarlarınızın özellikleri zaten neredeyse kafa kafaya bence değmez.
Monitör, Klavye, Mouse, Kulaklık ve Kasa şeklinde almayı unutmayın yoksa değmez.
Laptop'un taşınabilirliğine ihtiyacınız yoksa ve tam set veriyorsa uygun o zaman. İleride ekran kartını değiştirme şansınızda olur sistem zaten güçlü.İşlemcilerin gücü baş başa diyebiliriz. Ama ekran kartı benim laptoptan daha güçlü. Bende masaüstü vardı zaten satıp laptopa geçtim abim laptopu çok ısrar etti. Baktığım zaman laptopu hiçbir yere götürmüyorum. Sürekli sabit masadan kullanıyorum. Birde benim laptopun 2.el piyasası 8bin tl bandında bi kampanya oluyor sıfırı 8 bine düşüyor laptopun. Adam klavye mouse monitör verecek hepsini kafa kafaya tks edeceğiz. Klavyesi de baktım internetten 300tl civarında satılıyor fena değil yani.
Üniversiteyi bitirdim zaten daha işim olmaz. Laptopu da sabit masanın üzerinde kullanıyorum sağa sola yanımda da götürmüyorum. Evin için de salondan oturma odasına taşısam neye yarayacak.tabi ki de hayır laptop daha iyi oyun açısından değil laptopu istediğin yere götürüp oynaya biliyosun ve universitede laptop çok lazım oluyor haberin olsun yani hiç tavsiye etmem değişmeni
kanka o zaman değiş kendin bilirsin performans açısındanda bir sorun yaşamasın daha iyi bile performans ala bilirsin masa üstünde değiş istersenÜniversiteyi bitirdim zaten daha işim olmaz. Laptopu da sabit masanın üzerinde kullanıyorum sağa sola yanımda da götürmüyorum. Evin için de salondan oturma odasına taşısam neye yarayacak.
Kardeşim leptopuna işlemci değiş ram değiş öyle yüksek fiyatlar tutmadan çok daha iyi bir deneyim yaşarsınArkadaşlar mesaj attım bende laptop var tks yapalım mı diye çocuk kabul etti.
Benim laptop :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tks yapacağım masaüstü :
5 Ay önce itopyadan toplamış çocuk KFG varmış. Benim laptop da 2 aylık daha yeni cihaz. Sizce takasa gireyim mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?