taşımıyorsanız takas mantıklıİşlemcilerin gücü baş başa diyebiliriz. Ama ekran kartı benim laptoptan daha güçlü. Bende masaüstü vardı zaten satıp laptopa geçtim abim laptopu çok ısrar etti. Baktığım zaman laptopu hiçbir yere götürmüyorum. Sürekli sabit masadan kullanıyorum. Birde benim laptopun 2.el piyasası 8bin tl bandında bi kampanya oluyor sıfırı 8 bine düşüyor laptopun. Adam klavye mouse monitör verecek hepsini kafa kafaya tks edeceğiz. Klavyesi de baktım internetten 300tl civarında satılıyor fena değil yani.
oyun oynuyorsan çok fazla takas edebilirsin bence, çünkü laptoplar bir süreden sonra performans azaltıyorİşlemcilerin gücü baş başa diyebiliriz. Ama ekran kartı benim laptoptan daha güçlü. Bende masaüstü vardı zaten satıp laptopa geçtim abim laptopu çok ısrar etti. Baktığım zaman laptopu hiçbir yere götürmüyorum. Sürekli sabit masadan kullanıyorum. Birde benim laptopun 2.el piyasası 8bin tl bandında bi kampanya oluyor sıfırı 8 bine düşüyor laptopun. Adam klavye mouse monitör verecek hepsini kafa kafaya tks edeceğiz. Klavyesi de baktım internetten 300tl civarında satılıyor fena değil yani.