Laptopumu masaüstüyle takas etmeli miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Masaüstü bilgisayar daha iyidir şahsen ben hiç bi zaman laptop kullanmam en azından degişim yapabiliyosun parçalar arasında.

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İşlemcilerin gücü baş başa diyebiliriz. Ama ekran kartı benim laptoptan daha güçlü. Bende masaüstü vardı zaten satıp laptopa geçtim abim laptopu çok ısrar etti. Baktığım zaman laptopu hiçbir yere götürmüyorum. Sürekli sabit masadan kullanıyorum. Birde benim laptopun 2.el piyasası 8bin tl bandında bi kampanya oluyor sıfırı 8 bine düşüyor laptopun. Adam klavye mouse monitör verecek hepsini kafa kafaya tks edeceğiz. Klavyesi de baktım internetten 300tl civarında satılıyor fena değil yani.
taşımıyorsanız takas mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İşlemcilerin gücü baş başa diyebiliriz. Ama ekran kartı benim laptoptan daha güçlü. Bende masaüstü vardı zaten satıp laptopa geçtim abim laptopu çok ısrar etti. Baktığım zaman laptopu hiçbir yere götürmüyorum. Sürekli sabit masadan kullanıyorum. Birde benim laptopun 2.el piyasası 8bin tl bandında bi kampanya oluyor sıfırı 8 bine düşüyor laptopun. Adam klavye mouse monitör verecek hepsini kafa kafaya tks edeceğiz. Klavyesi de baktım internetten 300tl civarında satılıyor fena değil yani.
oyun oynuyorsan çok fazla takas edebilirsin bence, çünkü laptoplar bir süreden sonra performans azaltıyor

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
2 pc de aynı oyun performans vs. eşit gibi laptopda kalın her yere götürüp işinizi görebilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Öğrenciysen ve eve çıkamam dersen ünide sıkıntı yaratabilir

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
düşünme kanka direk takasla

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çok fazla seyahat ediyosan laptopu bırakma derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
masa üstü üzel olur oyun içindir leptop çoğunlukla iş gereği kullanılır bence masa üstünü takas et

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Masaüstü Herzaman Daha iyidir leptop gibi ısınıp kapanma sorunu olmaz o yüzden masaüstü

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
senin yerinde olsam laptop alırdım çok daha pratik arkadaşım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
laptopların batarya sorunu oluyor ısınma sorunu da olabiliyor bazen fanlar daha küçük olduğu için bence kasa daha mantıklı

◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Daha az hareketliyseniz, bilgisayara çok çıkmayın, daha iyidir, ancak üniversiteye veya benzeri bir şeye çok giderseniz, dizüstü bilgisayar çok daha iyidir.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sürekli seyahat eden birisi isen laptop kaçınılmaz bir alet. ancak sürekli ev iş ise masa üstünde oyunları zevkle oynarsın.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eğer çok gezen biri değilsen masaüstü daha uygun olur size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...