İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Merhaba Arkadaşlar beni bilen biliyor ben bu işi daha öncede yapıyorum şimdide yapıyorum ucuz şekilde random keyleri sizlere sunarak steam hesabınızın değerini arttırıyor veya yeni oyunları keşfetmenizi sağlıyorum.
Satış listesine geçmeden önce bilgilendirme yapayım
Alacağınız random keyler sizlere max 5 dakika içinde teslim edilir
Ücretleri şuanda papara üzerinden almaktayım
işlem şöyle gerçekleşmektedir ;
Alıcı alacağı ürünü belirler > Ücreti satıcıya yollar > Satıcı Ücreti Kontrol Eder > Satıcı Ürünün Ücreti Geldiği Zaman Ürünü Alıcıya Teslim Eder.
||Dipnot: v1 En az 5 adet sipariş edilebilir.||
||Dipnot: Toplu alımlarda indirim yapılır. En az 50 Adet alımlarda.||
Ödeme Papara & iban üzerinden sadece gerçekleşiyor.
Daha fazla detay için mesaj bırakmanız yeterlidir.
Pazarlık yoktur fiyatlarımız sabittir. Israr etmeyiniz.
Not : Paket Fiyatları Değişiklik Yaratabilir Ama Şuanda En Uygun ve En Ucuz Fiyatları Sizlere Sunduk Bu Fırsatı Kaçırmayın !
NOT : Steam dolara göre fiyatlar yazılmıştır.
Steam Özel Paket Random Key Satış Konum :
https://memoryhackers.org/konular/l...m-ozel-paket-random-key-aninda-teslim.294589/
Satış listesine geçmeden önce bilgilendirme yapayım
Alacağınız random keyler sizlere max 5 dakika içinde teslim edilir
Ücretleri şuanda papara üzerinden almaktayım
işlem şöyle gerçekleşmektedir ;
Alıcı alacağı ürünü belirler > Ücreti satıcıya yollar > Satıcı Ücreti Kontrol Eder > Satıcı Ürünün Ücreti Geldiği Zaman Ürünü Alıcıya Teslim Eder.
| V1 Key | V2 Key | V3 Key | V4 Key | V5 Key | V6 Key | V7 Key |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Adet Fiyatı : ₺3.00 | Adet Fiyatı : ₺10.00 | Adet Fiyatı : ₺12.00 | Adet Fiyatı : ₺15.00 | Adet Fiyatı : ₺18.00 | Adet Fiyatı : ₺20.00 | Adet Fiyatı : ₺25.00 |
| 0,5$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 4$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 5$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 6$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 7$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 8$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 9$ ve üstü oyun çıkmaktadır. |
| V8 Key | V9 Key | V10 Key | V11 Key | V12 Key | V13 Key | V14 Key | V15 Key |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Adet Fiyatı : ₺30.00 | Adet Fiyatı : ₺35.00 | Adet Fiyatı : ₺40.00 | Adet Fiyatı : ₺45.00 | Adet Fiyatı: ₺50.00 | Adet Fiyatı: ₺60.00 | Adet Fiyatı: ₺80.00 | Adet Fiyatı: ₺100.00 |
| 10$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 13$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 14$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 15$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 20$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 40$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 50$ ve üstü oyun çıkmaktadır. | 100$ ve üstü oyun çıkmaktadır. |
||Dipnot: v1 En az 5 adet sipariş edilebilir.||
||Dipnot: Toplu alımlarda indirim yapılır. En az 50 Adet alımlarda.||
Ödeme Papara & iban üzerinden sadece gerçekleşiyor.
Daha fazla detay için mesaj bırakmanız yeterlidir.
Pazarlık yoktur fiyatlarımız sabittir. Israr etmeyiniz.
Not : Paket Fiyatları Değişiklik Yaratabilir Ama Şuanda En Uygun ve En Ucuz Fiyatları Sizlere Sunduk Bu Fırsatı Kaçırmayın !
NOT : Steam dolara göre fiyatlar yazılmıştır.
Steam Özel Paket Random Key Satış Konum :
https://memoryhackers.org/konular/l...m-ozel-paket-random-key-aninda-teslim.294589/
Son düzenleme: