2 Nis 2020 #1 ÆRKÆ Æ Uzman Üye Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 250 Çözümler 3 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI arkadaşlar yanlışlıkla herşeyi mahvettim nasıl tüm odysaları silebilirim bilen varmı
Çözüm JokerDLL 2 Nis 2020 Tempe kaydediyor Diye biliyorum tempi temizle Bu yüzden Yani (win+r yaparak çalıştır Açıktıktan sonra %temp% yazıp açılan klasördeki Dosyaları Sil)
Tempe kaydediyor Diye biliyorum tempi temizle Bu yüzden Yani (win+r yaparak çalıştır Açıktıktan sonra %temp% yazıp açılan klasördeki Dosyaları Sil)
2 Nis 2020 #2 JokerDLL Lft Hyrnı Süper Üye Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 767 Çözümler 6 Tepki puanı 312 Ödüller 11 Yaş 24 10 HİZMET YILI Tempe kaydediyor Diye biliyorum tempi temizle Bu yüzden Yani (win+r yaparak çalıştır Açıktıktan sonra %temp% yazıp açılan klasördeki Dosyaları Sil) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Tempe kaydediyor Diye biliyorum tempi temizle Bu yüzden Yani (win+r yaparak çalıştır Açıktıktan sonra %temp% yazıp açılan klasördeki Dosyaları Sil)
2 Nis 2020 #3 quacky Seçkin Üye Katılım 20 Ara 2018 Mesajlar 305 Tepki puanı 27 Ödüller 6 7 HİZMET YILI AsiLDayı' Alıntı: Tempe kaydediyor Diye biliyorum tempi temizle Bu yüzden Yani (win+r yaparak çalıştır Açıktıktan sonra %temp% yazıp açılan klasördeki Dosyaları Sil) Genişletmek için tıklayın ... Ben bu şekilde düzeltmiştim. Oyla 0 Olumsuz oyla
AsiLDayı' Alıntı: Tempe kaydediyor Diye biliyorum tempi temizle Bu yüzden Yani (win+r yaparak çalıştır Açıktıktan sonra %temp% yazıp açılan klasördeki Dosyaları Sil) Genişletmek için tıklayın ... Ben bu şekilde düzeltmiştim.
2 Nis 2020 #4 Bilmiyorumkii B Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2018 Mesajlar 66 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 42 7 HİZMET YILI %temp% ve temp i temizle Oyla 0 Olumsuz oyla