yüksek elo da iş yapar mı peki knk bu script ?sıfırdan suan plat 4 deyım 50 macta macların cogunu tek gırdım presız yoksa daha az macla plat olunur
benim arkadaş 680 lp olmus bu sc ilemax plat bence
demekki sanslinve iyi oynuyot r yoksa cok zorbenim arkadaş 680 lp olmus bu sc ile![]()
hangi heroyla oynadın?sıfırdan suan plat 4 deyım 50 macta macların cogunu tek gırdım presız yoksa daha az macla plat olunur
fps düşme olayı olmasa lazy den iyi aslında bus scriptdemekki sanslinve iyi oynuyot r yoksa cok zor
lazy candir bence bunu sebmedimfps düşme olayı olmasa lazy den iyi aslında bus script
yüksek elo da iş yapar mı peki knk bu script ?
hangi heroyla oynadın?
cass sence lazy'deki gibi iyi mi, denemedim hiçfazla iş yapmıyor acıkcası farm ve rakıp spel takıbı ıcın ıdeal
Ashe - cass - vayne
lazy deki cass iyi değil di missclick atıyordu bundaki daha efsanecass sence lazy'deki gibi iyi mi, denemedim hiç
Ashe - cass - vayne
sc yi kullanamıyorsun bile nasil oluyor o iş ?Yüksek eloda deneyimledim bir süre sonra yetersiz kalıyor ama gold-silver tarzı elo için birebir
Arkadaşımda görüp deneyimleme şansım oldu(onun bilgisayarında, hesap paylaşımı değil kontrol edebilirsiniz)sc yi kullanamıyorsun bile nasil oluyor o iş ?