50 adet konulara yorum yazman gerek yorum yazdıktan sonra 2 saat sonra onaylı üye olabilirsinben aktiflestiremiyorum onaylı üye falan diyo nası yapcam
50 tane yorum yapman lazımben aktiflestiremiyorum onaylı üye falan diyo nası yapcam
o kadar doğru söylüyorsun ki mesela whindsharp bu yüzden bu durumdaGüzel video eline sağlık ama hileler bu tarz videolar yüzünden detected oluyor
bu videonun çekme amacım özelden bir arkadaşın yardım istemesi bende yardım ihtiyacı olan kişilerin izlemesi için yaptım memoryhackerse yükleyemediğim için youtubeye yüklemek zorunda kaldım.ayrıca windsharp videolar yüzünden değil tabikide videoların etkisi büyük ama en önemli nedeni her üyenin kullanması oldu.o kadar doğru söylüyorsun ki mesela whindsharp bu yüzden bu durumda
Ve bence gereksiz birşey programın kendi tanıtımı var "LazySharpın" Pikachu tarafındanGüzel video eline sağlık ama hileler bu tarz videolar yüzünden detected oluyor
dediğim gibi yinede gerek yok arkadaşına söyle lazysharpın formundan bakabilirbu videonun çekme amacım özelden bir arkadaşın yardım istemesi bende yardım ihtiyacı olan kişilerin izlemesi için yaptım memoryhackerse yükleyemediğim için youtubeye yüklemek zorunda kaldım.ayrıca windsharp videolar yüzünden değil tabikide videoların etkisi büyük ama en önemli nedeni her üyenin kullanması oldu.
dediğim gibi yinede gerek yok arkadaşına söyle lazysharpın formundan bakabilirbu videonun çekme amacım özelden bir arkadaşın yardım istemesi bende yardım ihtiyacı olan kişilerin izlemesi için yaptım memoryhackerse yükleyemediğim için youtubeye yüklemek zorunda kaldım.ayrıca windsharp videolar yüzünden değil tabikide videoların etkisi büyük ama en önemli nedeni her üyenin kullanması oldu.
Ve bence gereksiz birşey programın kendi tanıtımı var "LazySharpın" Pikachu tarafından
Post automatically merged:
dediğim gibi yinede gerek yok arkadaşına söyle lazysharpın formundan bakabilir
Post automatically merged:
dediğim gibi yinede gerek yok arkadaşına söyle lazysharpın formundan bakabilir![]()
Ayn ama o 1 videoyla ogrencek birsey degil bence seri yapsın?Emeğine sağlık güzel video çekmişsin scriptte yeni olanlar için faydalı olmuş.
üye mevzusu daha beter kanka ya doğru diyosun ama sana suç atmadım çekebilirsin zamanında çok çekip videoları vs. vs.bu videonun çekme amacım özelden bir arkadaşın yardım istemesi bende yardım ihtiyacı olan kişilerin izlemesi için yaptım memoryhackerse yükleyemediğim için youtubeye yüklemek zorunda kaldım.ayrıca windsharp videolar yüzünden değil tabikide videoların etkisi büyük ama en önemli nedeni her üyenin kullanması oldu.