Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hilenin menüsünden kendin ayarlayabilirsin mesela katarina oyınyacaksın kimlere saldıracagına kombosunu vb. şeyleri hile menüsünden ayarlayabiliyon onları kendine göre ayarlayıp tek yapman space(combo tuşu) basılı tutmak
Dostum kendin pozisyon kollamalisin, takip etmelisin, her seyi hileden beklememelisin. Kendini hile ile birlestirebilirsen daha iyi bir oyun sergileyebilirsin
brom script yazılımı kötü bazı şeyleri iyi yapamıyor ama sen bunun neyi kötü yaptığını anlarsan kendin yap ve hilenin ayarlarına bakman lazım kendine göre ayarlar yap mesela oto dürtmesini istemediğim için auto harass ı kapatıyorum ve c ye basıyorum mesela qiyana da e q kombosunu yapamıyor onun dışında çok iyi e q yapman için senin kendi elle e ye basıp direk space basarsan çok iyi oluyor bide w yü kendin basman lazım yani demek istediğim qiyananın combosunda sıkıntı olduğunu buldum ve kendim yapıyorum bazı şeylerin senin kendi yapman lazım katarinada hiç çözemedim eğer katarina kombosunu anlatabilcek varsa özelden yazsın mesela ben adama space basıyorum e w r yapıyor q yu atmıyor katarinada çok uğraştım ama bulamadım
Script var diye adamlara bodozlama dalma. Oyun bilgisini kullanarak TF'lere katıl. Ona göre savaş. Script var diye ölümsüz değilsin. Veya ilk kanı sen alacaksın diye bir kural da yok. Oyun bilgine göre oynayacaksın. Script senin yerine düz vuruş atar. Senin yerine skill atar. Senin yerine dodge yapar. Sen zaten bunları ne zaman yapacağını belirlemek için tuşlara basarsın. Doğru zamanı bekleyip ona göre yönlendirmelisin şampiyonu. Bu şekilde oynarsan iyi skorlar elde edebilirsin.