Seçkin Üye
Arkadaşlar iyi günler. Scripti sağlam kullanıyorum. Adc main. Benim gibi scripti sağlam kullanabilen, farklı lanelerde oynayan takım arkadaşları arıyorum. Script takımı kurabiliriz 
o işler öyle olmuyor. kullanman gereken yer ve zamanlar var. öyle düz kafayla olmazScriptli sağlam kullanmak ne olm, script sonuçta ?XD
konuyu okumadığın belli oluyorhangi bölgede oynuyorsun ?
Bölge dediği EUW mi TR mi anlamında, lane değil. Bence yani.konuyu okumadığın belli oluyor
Dostum hayatında script kullanmadığın o kadar belli ki, sandığın gibi "aç programı spaceye bas off penta at" olmuyor çoğu arkadaşımız karakteri bile zor yönlendiriyor normal oynayışından daha kötü oynuyor.?Örnek verir misin
Ahhh, birşeyi merak ettim o yüzden "sırf mesaj kasmak için tartışmalara giriyorum"... Demek istediğim şey zaten master-dia mekanikleri olan biri script kullanırken zorlanmamalı, benim script hakkında düşüncem "aç programı spaceye bas off penta at" değil zaten nerenden çıkardın acaba?XD Çok fazla video izledim kullanılırken, araba mı kontrol ediyorsun ne kadar zor olabilir.Dostum hayatında script kullanmadığın o kadar belli ki, sandığın gibi "aç programı spaceye bas off penta at" olmuyor çoğu arkadaşımız karakteri bile zor yönlendiriyor normal oynayışından daha kötü oynuyor.
Adam da programa hakim olduğunu iyi kullandığını belirtmiş sırf mesaj kasmak için böyle tartışmalara girme bence