Çözüldü Lazy sharp script'i ne işe yarar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Beyler uzun aradan sonra league of legends başlamayı düşünüyorum ve forumdaki lazy sharp scriptini gördüm. Bu script ne işe yarıyor forumda hileye baktım fakat pek bişey anlamadım anlatabilecek biri varmı hani ne işe yarar ne olur vs. şimdiden teşekkürler.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
E-Sporcu gibi oynuyorsun, Farm kaçırmıyorsun :D
Komboları fln oto kendisi çekiyor ama en kötü yanıda, %100 BAN Veriyor.

Yan hesapta aç.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler uzun aradan sonra league of legends başlamayı düşünüyorum ve forumdaki lazy sharp scriptini gördüm. Bu script ne işe yarıyor forumda hileye baktım fakat pek bişey anlamadım anlatabilecek biri varmı hani ne işe yarar ne olur vs. şimdiden teşekkürler.
adamlar sana skill attıklarında sağa sola çekerek hasar yememeni sağlar ve combo yapar anti afk özelliği vb de var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merak ettiğim şey banı oyunun kendisi sistemden mi görüp atıyor. Yoksa diğer oyuncuların reportlarıyla mı

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum yararlı kullanırsan çok işlevli misal farma son hit lane pushlama vs vs skill dodgesi karşındaki heroya göre açmalısın çünkü bazı skill shot herolarında çar titreme yapabiliyor ve buda senin hile olduğunu anlaşılır hale getiriyor benim sana tavsiyem lane de farm son hit yapmalısın sadece onun dışında sadece scye güvenip oyunu salarsan zaten bir şey yapmazsın kendi oyun bilgin ile scyi birleştirirsen karşında duracak rakip yoktur iyi forumlar...

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merak ettiğim şey banı oyunun kendisi sistemden mi görüp atıyor. Yoksa diğer oyuncuların reportlarıyla mı
oyunun bi sistemi var senin mouse hareketlerini ve dodgelerini hesaplayan bunu aştığın zaman hesabın kara listeye alınıyor ve tek bir reportda ban atıyor eğer her el hileyi kullanmazsan ban yeme oranın düşer fakat bu ban yemiceğin anlamına gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...