adamlar sana skill attıklarında sağa sola çekerek hasar yememeni sağlar ve combo yapar anti afk özelliği vb de varBeyler uzun aradan sonra league of legends başlamayı düşünüyorum ve forumdaki lazy sharp scriptini gördüm. Bu script ne işe yarıyor forumda hileye baktım fakat pek bişey anlamadım anlatabilecek biri varmı hani ne işe yarar ne olur vs. şimdiden teşekkürler.
ban yedikten sonra silsek eski hesabımızda oynamaya devam etsek sıkıntı olur mu?E-Sporcu gibi oynuyorsun, Farm kaçırmıyorsun
Komboları fln oto kendisi çekiyor ama en kötü yanıda, %100 BAN Veriyor.
Yan hesapta aç.
Yok olmaz sıkıntıban yedikten sonra silsek eski hesabımızda oynamaya devam etsek sıkıntı olur mu?
oyunun bi sistemi var senin mouse hareketlerini ve dodgelerini hesaplayan bunu aştığın zaman hesabın kara listeye alınıyor ve tek bir reportda ban atıyor eğer her el hileyi kullanmazsan ban yeme oranın düşer fakat bu ban yemiceğin anlamına gelmezMerak ettiğim şey banı oyunun kendisi sistemden mi görüp atıyor. Yoksa diğer oyuncuların reportlarıyla mı
teşekkürler kardeş çok açıklayıcı oldu.oyunun bi sistemi var senin mouse hareketlerini ve dodgelerini hesaplayan bunu aştığın zaman hesabın kara listeye alınıyor ve tek bir reportda ban atıyor eğer her el hileyi kullanmazsan ban yeme oranın düşer fakat bu ban yemiceğin anlamına gelmez
Kaç oyunda ban atar ?E-Sporcu gibi oynuyorsun, Farm kaçırmıyorsun
Komboları fln oto kendisi çekiyor ama en kötü yanıda, %100 BAN Veriyor.
Yan hesapta aç.
Kaç oyunda ban atar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?