Çözüldü LazySharp açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaslar hıleyı uzun zamandır kullanıyorum fakat bugun bır sorun aldım Sorun şu: MUICore uygulamasını yonetıcı olarak acınca Sıte uzerınden yukle dedıkten sonra hıle yuklendı bu sayfayı kapatın dıyınce 2 cı bır sayfa acılıyordu ve oyuna gırınce calısıyordu fakat MUICore yı acıyorum sıteden yukle dıyorum hıle yuklendı dıyor fakat 2 cı sayfa acılmıyor Sebebı nedır ?

Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Çözüm
USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sıtedekı gırıs yerını degıstırmısler ondan felan oluyor sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Üstten tekrar login yapman gerekiyor ayrıca sitede ki yeri değişti sağ üstte yer alıyor.

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaslar hıleyı uzun zamandır kullanıyorum fakat bugun bır sorun aldım Sorun şu: MUICore uygulamasını yonetıcı olarak acınca Sıte uzerınden yukle dedıkten sonra hıle yuklendı bu sayfayı kapatın dıyınce 2 cı bır sayfa acılıyordu ve oyuna gırınce calısıyordu fakat MUICore yı acıyorum sıteden yukle dıyorum hıle yuklendı dıyor fakat 2 cı sayfa acılmıyor Sebebı nedır ?
bendede aynı sorun vardı, virus yüzündenmiş format attım düzeldi şuan tıkırında çalışıyor az önce hecayla maç attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...