Lazysharp banı sonrası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar. Bu hile sonrası hesabım banlandi bir daha kullanacağım düşünmüyorum baska bir hesaptan gireceğim fakat korkuyorum 3.part yazılımı dosyalari kalmış olabilir diye giremiyorum kullanmadığım bir hesaptan ban yeme şansım var. Yardim edebilecek arkadaslar yazabilirse sevinirim. Iyi geceler

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kankam canını sıkmana moralini bozmana hiç gerek yok sc açmadığın bir hesapta ban yemezsin zaten gönül rahatlığıyla oynayabilirsin iyi forumlar kolay gelsin

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bunu bugun yasan arkadas sayısı cok acmadıgı halde dıger hesabı ban yedı dıye temız hesabıda ban yedı format atmak bır cozum yoluy olabılır yada hwid degısrmek

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bunu bugun yasan arkadas sayısı cok acmadıgı halde dıger hesabı ban yedı dıye temız hesabıda ban yedı format atmak bır cozum yoluy olabılır yada hwid degısrmek
kardeşim riot da hwid ban sistemi yoktur.Sc açmadığın sürece ban yemezsin hiçbir şekilde eğer daha güvende hissetmek istiyorsanız C:\BogaRipper bu klasörden silip öyle girebilirsiniz oyununuza iyi forumlar

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar. Bu hile sonrası hesabım banlandi bir daha kullanacağım düşünmüyorum baska bir hesaptan gireceğim fakat korkuyorum 3.part yazılımı dosyalari kalmış olabilir diye giremiyorum kullanmadığım bir hesaptan ban yeme şansım var. Yardim edebilecek arkadaslar yazabilirse sevinirim. Iyi geceler
Kanka Korkmana Gerek Yok Benimde Hesabım Ban Yedi Ama Main Hesabım Olduğu Gibi Duruyor C den BogaRipperi Sil Sıkıntı Kalmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hile dosyaları kayıt defterine işlemişse silmen gerekir aksi takdirde formatinko

Noob olduğundan değil Kolsuzlardan hile açıyor
Seçkin Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
hile açmadıgın çarda ban yemezsin devam et

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hile dosyası C bogaripper ı silmen lazım

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
yazılım system 32ye kayıtlı olmuş olabilir dikkat et

Zihnim bu şehirden bu devirden çok uzakta
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Dostum gönlün rahat bir şekilde hesabında oynayabilirsin yıllardır script kullanıyorum main hesabımdan da sürekli giriş yapıyorum bir sorun olmadı hiç

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
mesela ban yedikten sonra yeni hesap acıp hileyle birlikte c dosyasındaki bogaripperı silmem gerekiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...