ŞABO
Uzman Üye
Arkadaşlar BOGARIPPER Dıyor oyun beklenıyor dıyor gırıs yapıyorum oyuna Oyun Bulundu Dıyor Fakat Oyun Icınde Menu Gelmıyor Ne yapmalıyım ? gibi forumda konular göruyorum arkdaşlar bunun birden fazla çözüm yolu var
1. çözüm olarak HotFix yapmaniz gerekli Hotfix Link Forum link tiklayip ülaşa bilirsiniz
2. çözüm HotFix yapmaniza rağman forum
böyle kaliyorsa halaha C:\BogaRipper klasöründe inject.txt diye bir txt var onu silin eger hata devam edıyorsa
3. olarak bu çözümü indirin
lol'e girdim hotfiximi yaptım hileyi açtım maçı buldum ve maç başladı ama arkada hile aktif demesine rağmen oyuna hile düşmedi sebebi nedir ?
çözümü = Önce lol clientı açıp sonra memory ui ve hileyi açtın ardından hotfix'i doğru klasöre yapıp oyunu başlattıysan sıkıntı olmaması lazım. Eğer dediğimden farklı yaptıysan dediğim gibi yapmayı dene. Antivirüs programını kapat hotfix'i yönetici olarak çalıştır
2.çözüm = oyun gir çik yapın aynı işlemleri tekrardan yapın düzeliyor
teşekkürler iyi forumlar kanalima abone olmayı like atmayı unutmayın

1. çözüm olarak HotFix yapmaniz gerekli Hotfix Link Forum link tiklayip ülaşa bilirsiniz
2. çözüm HotFix yapmaniza rağman forum
böyle kaliyorsa halaha C:\BogaRipper klasöründe inject.txt diye bir txt var onu silin eger hata devam edıyorsa3. olarak bu çözümü indirin
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
lol'e girdim hotfiximi yaptım hileyi açtım maçı buldum ve maç başladı ama arkada hile aktif demesine rağmen oyuna hile düşmedi sebebi nedir ?
çözümü = Önce lol clientı açıp sonra memory ui ve hileyi açtın ardından hotfix'i doğru klasöre yapıp oyunu başlattıysan sıkıntı olmaması lazım. Eğer dediğimden farklı yaptıysan dediğim gibi yapmayı dene. Antivirüs programını kapat hotfix'i yönetici olarak çalıştır
2.çözüm = oyun gir çik yapın aynı işlemleri tekrardan yapın düzeliyor
teşekkürler iyi forumlar kanalima abone olmayı like atmayı unutmayın
Son düzenleme: