24 Mar 2020 #1 Avici A Süper Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 722 Çözümler 2 Tepki puanı 44 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Söyleninenleri yaptım onaylı üyeyim de Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Böyle kalıyor oyuna girdiğimde hile menüsü falan gelmiyor
Söyleninenleri yaptım onaylı üyeyim de Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Böyle kalıyor oyuna girdiğimde hile menüsü falan gelmiyor
24 Mar 2020 #2 Zepshyr Z Griffin Premium Katılım 14 Tem 2017 Mesajlar 797 Çözümler 51 Tepki puanı 494 Ödüller 7 8 HİZMET YILI C Boga klasöründe inject.txt var mı ? Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Mar 2020 Konuyu başlatan #3 Avici A Süper Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 722 Çözümler 2 Tepki puanı 44 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Zepshyr' Alıntı: C Boga klasöründe inject.txt var mı ? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Şundan bahsediyorsunuz sanırım Oyla 0 Olumsuz oyla
Zepshyr' Alıntı: C Boga klasöründe inject.txt var mı ? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Şundan bahsediyorsunuz sanırım
24 Mar 2020 #4 Zepshyr Z Griffin Premium Katılım 14 Tem 2017 Mesajlar 797 Çözümler 51 Tepki puanı 494 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Bunu kur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
24 Mar 2020 Konuyu başlatan #5 Avici A Süper Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 722 Çözümler 2 Tepki puanı 44 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Zepshyr' Alıntı: Bunu kur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Hemen Deniyorum Post automatically merged: 24 Mar 2020 Zepshyr' Alıntı: Bunu kur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Oldu fakat bu sefer de oyundan atıyor Post automatically merged: 24 Mar 2020 Zepshyr' Alıntı: Bunu kur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Lobiye atıyor oyunun içerisinden Son düzenleme: 24 Mar 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla
Zepshyr' Alıntı: Bunu kur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Hemen Deniyorum Post automatically merged: 24 Mar 2020 Zepshyr' Alıntı: Bunu kur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Oldu fakat bu sefer de oyundan atıyor Post automatically merged: 24 Mar 2020 Zepshyr' Alıntı: Bunu kur. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Lobiye atıyor oyunun içerisinden
24 Mar 2020 #6 Zepshyr Z Griffin Premium Katılım 14 Tem 2017 Mesajlar 797 Çözümler 51 Tepki puanı 494 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Hotfix yaptın mı? Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Mar 2020 Konuyu başlatan #7 Avici A Süper Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 722 Çözümler 2 Tepki puanı 44 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Zepshyr' Alıntı: Hotfix yaptın mı? Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayarı tekrardan başlattım ilk baş hotfix i yaptım sonra oyunu açtım lobide beklettim daha sonra XFProject i açtım siteye girdim hileyi yükledim oyun aranıyor dedi ooyuna girdim oyun bulundu dedi %100 dolup oyuna girdiği gibi lobiye atıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Zepshyr' Alıntı: Hotfix yaptın mı? Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayarı tekrardan başlattım ilk baş hotfix i yaptım sonra oyunu açtım lobide beklettim daha sonra XFProject i açtım siteye girdim hileyi yükledim oyun aranıyor dedi ooyuna girdim oyun bulundu dedi %100 dolup oyuna girdiği gibi lobiye atıyor
24 Mar 2020 #8 wekin THE LORD OF CHAOS Süper Üye Katılım 22 Eyl 2019 Mesajlar 674 Çözümler 3 Tepki puanı 77 Ödüller 5 6 HİZMET YILI visual c++ kurman gerek hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Mar 2020 #9 Zepshyr Z Griffin Premium Katılım 14 Tem 2017 Mesajlar 797 Çözümler 51 Tepki puanı 494 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Özelden tw ver. Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Mar 2020 Konuyu başlatan #10 Avici A Süper Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 722 Çözümler 2 Tepki puanı 44 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Zepshyr' Alıntı: Özelden tw ver. Genişletmek için tıklayın ... Verdim Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Mar 2020 #11 EmreTR1 E Seçkin Üye Katılım 8 Nis 2018 Mesajlar 341 Tepki puanı 29 Yaş 26 8 HİZMET YILI lobiden benide atıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Mar 2020 #12 aykutarz A Seçkin Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Tepki puanı 32 Ödüller 7 Yaş 32 8 HİZMET YILI Arkadaşlar aşağıda vericeğim adresten hotfix\'i indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İndirdikten sonra aşağıda ki video da gösterilen şekilde fix yaparsanız, kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop. streamable.com İYİ OYUNLAR Moderatörün son düzenlenenleri: 24 Mar 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla
Arkadaşlar aşağıda vericeğim adresten hotfix\'i indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap İndirdikten sonra aşağıda ki video da gösterilen şekilde fix yaparsanız, kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop. streamable.com İYİ OYUNLAR
24 Mar 2020 #13 Se7Touch S Onaylı Üye Katılım 8 Ara 2018 Mesajlar 88 Tepki puanı 11 Ödüller 6 7 HİZMET YILI aykutarz' Alıntı: ARKADAŞLAR AŞAĞIDA VERİCEĞİM ADRESTEN HOTFİX'İ İNDİRİN. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap iNDİRDİKTEN SONRA AŞAĞIDA Kİ VİDEO DA GÖSTERİLEN ŞEKİLDE FİX YAPARSANIZ, KOLAYLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop. streamable.com İYİ OYUNLAR Genişletmek için tıklayın ... Link bozuk üstat Oyla 0 Olumsuz oyla
aykutarz' Alıntı: ARKADAŞLAR AŞAĞIDA VERİCEĞİM ADRESTEN HOTFİX'İ İNDİRİN. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap iNDİRDİKTEN SONRA AŞAĞIDA Kİ VİDEO DA GÖSTERİLEN ŞEKİLDE FİX YAPARSANIZ, KOLAYLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop. streamable.com İYİ OYUNLAR Genişletmek için tıklayın ... Link bozuk üstat