Çözüldü LazySharp çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
script çalışmıyor açıyorum soru işaretleri çıkıor ve hemen kapanıyor lütfen acil yardımcı olurmusunuz
(dün çalışıyordu)
XFProject i açıyorum ve sitede ki lazy sharp a tıklıyorum ama açtığım lazysharp kayboluyor her şeyi denedim ama bir türlü olmuyor lütfen yardımcı olun dün çalışan şey bugün neden çalışmıyor ya ? :(

Son düzenleme:
Çözüm
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Ayrıca diğer hataları için konuya göz atın: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-memoryui.131752/

Dipnot: LazySharp uzun süredir güncellenmiyor.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bende kullanıyorum fakat şuan öyle bir sorunu yok gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor sorun senden kaynaklanıyor olabilir birde C'deki BogaRipper'ı silip Loader'ı yeniden yüklermisin (Antivirüs programı vs. açıksa kapat)
şuan deniyorum kankam
Post automatically merged:

Bende kullanıyorum fakat şuan öyle bir sorunu yok gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor sorun senden kaynaklanıyor olabilir birde C'deki BogaRipper'ı silip Loader'ı yeniden yüklermisin (Antivirüs programı vs. açıksa kapat)
olmadı kanka .d

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Ayrıca diğer hataları için konuya göz atın: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-memoryui.131752/

Dipnot: LazySharp uzun süredir güncellenmiyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...