Çözüldü LazySharp Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
MemoryUI açıyorum, hileyi yüklüyorum. Yükledikten sonra 2. panel açılıyor dosyaları indiriyor hemen sonra kapanıyor(Galiba 2. panel açık olması gerekiyor). Yüklediği dosyadan uygulamayı yönetici olarak çalıştırıyorum fakat hata(ekran görüntüsünü koydum) ile karşılaşıyorum. Çözümünü bilen varsa yardım ederseniz sevinirim.

ekran görüntüsü yüklenememiş ben yazıyorum hatayı "Uygulama, yan yana yapılandırması doğru olmadığı için çalıştırılamadı."

Çözüm
Bazı dosyaların eksikliğinden dolayı, güncel olmayan dll dosyaları bu hatayı almana sebebiyet verir. Runtimes all in one yazarak dosyaları tamamlayabilir. Diğer kullanıcının söylediği üzere Directx 11 yazarak google'dan en son sürümünü indirip güncelleyebilirsin.
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
directx 11 den dolayı bunun hakkında birçok konu açıldı bakabilirsin.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bazı dosyaların eksikliğinden dolayı, güncel olmayan dll dosyaları bu hatayı almana sebebiyet verir. Runtimes all in one yazarak dosyaları tamamlayabilir. Diğer kullanıcının söylediği üzere Directx 11 yazarak google'dan en son sürümünü indirip güncelleyebilirsin.

Çözüm
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam Windows 10 home kullanıyorum DirectX sürümüm 12 hala sıkıntı var çözümü var mı

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
google all in one runtimes yaz ilk cıkan siteden indir kurulum yap sonra yeniden dene

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yine olmuyor 2004 sürümüne güncelledim windowsu ondan olabilir mi hocam sence ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...